Renault indirimli fiyatlarını açıkladı

Renault ÖTV ve KDV indirimi ile birlikte tüm modellerinin fiyatlarını güncelledi. ÖTV ve KDV indiriminin Resmi Gazete’de yayınlanması ile bilirlik tüm modellerinde indirim uygulayan Fransız otomotiv devi, uyguladığı ek indirimle birlikte yeni indirimli fiyat listesini resmi sitesinde yayınladı.

Renault indirimli fiyatlarını açıkladı
Renault indirimli fiyatlarını açıkladı
GİRİŞ 06.11.2018 07:25 GÜNCELLEME 06.11.2018 08:58
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Renault ÖTV ve KDV indirimi ile birlikte tüm modellerinin fiyatlarını güncelledi. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın dün gerçekleşen Vergi Denetim Toplantısı'nda duyurduğu Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) oranlarındaki değişiklikler, Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, 1.6 litre hacminin altında kalan motorlu taşıtlara uygulanan ÖTV oranları 15 puan aşağı çekildi. Yapılan düzenleme ile motor silindir hacmi 1600 cc'yi ve ÖTV matrahı 70 bin lirayı geçmeyen modellerin ÖTV oranı yüzden 45'ten yüzde 30'a düşürüldü.

 

 

RENAULT TÜM MODELLERİNİN FİYATLARINI GÜNCELLEDİ!

Türkiye’nin en çok satan otomotiv markalarının başında gelen Renault ÖTV ve KDV indirim kararının Resmi Gazete’de yayınlanması ile bilirlikte tüm fiyat listesini yeniden güncelledi. Yeli üretim logosu ile üretim yapan firma, ÖTV ve KDV indirimlerini tüm araçlarına yansıttı. Bunun haricinde otomotiv pazarını canlandırmak için 45.000 TL’ye kadar ek indirim kampanyası başlatan otomotiv devi, düzenlediği kampanya ile birlikte araç sahibi olmak isteyenlere büyük bir fırsata tanıyacak.

 

 

İŞTE ÖTV VE KDV İNDİRİMLİ TÜM RENAULT MODELLERİNİN YENİ FİYATLARI!

Yeni Renault Clio

ÖTV indirimli fiyatı 73.600 TL

Yeni Renault Captur

ÖTV indirimli fiyatı 87.050 TL

Yeni Renault Megane

ÖTV indirimli fiyatı 81.700 TL

Yeni Renault Symbol

ÖTV indirimli fiyatı 64.200 TL

Yeni Renault Kadjar

ÖTV indirimli fiyatı 116.250 TL

Yeni Renault Koleos

ÖTV indirimli fiyatı 176.522 TL

YORUMLAR 7
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    ulan 40 bin tl bile etmeyen sembol 64 bine inmiş diyorlar. hadi oradan
    Cevapla
  • fikretya 5 yıl önce Şikayet Et
    Fiyatlar dolar 7 tl iken zam yapılan fiyatlar üzerinden indirime gitmişler,ne kadar çalarsak o kadar iyi misali dacia 69.900 den tv'de reklam yapıyor ne araç var bayilerde nede öyle bir fiyat.Ama zenginler için üst modellerde araçta çok fiyatlarda indirim var.Lanet olsun böyle sisteme.
    Cevapla
  • Abc 5 yıl önce Şikayet Et
    45000 tl indirim nerde
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    öyle fiyatlara araba yok, bitti diyolar yok diyorlar ,pahalı olanları var ama bayilerde, stepne farkı boya rengi farkı vb bir çok fark ekleyip araç satmaya çalışıyorlar indirim yokkk hikaye araçlar geçen seneki fiyatlardan en az araçlar 15 -20 bin tl hala pahalı
    Cevapla
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    bu fiyatlar hurda teşfikli fiyatlar herkesin hurda arabası yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle