Mahkemeden kritik UBER kararı!

Birleşik Taksi Şoförleri Derneği'nin internet üzerinden hizmet veren Uber'e erişimin engellenmesine ilişkin açtığı dava öncesi çok sayıda taksici İstanbul Adliyesi önünde bir araya geldi. Davanın bugünkü celsesinde de Uber'e yönelik tedbir kararı çıkmadı

Mahkemeden kritik UBER kararı!
Mahkemeden kritik UBER kararı!
GİRİŞ 07.11.2018 17:34 GÜNCELLEME 07.11.2018 17:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

UBER’e erişimin engellemesi ve haksız rekabetin tespiti için açılan davaya İstanbul 10. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde devam edildi.

UBER DAVASINDA BİLİRKİŞİ İÇİN ÖNEMLİ GELİŞME

İstanbul Otomobilciler Esnaf Odası ile Birleşik Taksiciler Derneği'nin, internet üzerinden ulaşım hizmeti veren Uber'e erişimin engellemesi ve haksız rekabetin tespiti için açılan davanın bugünkü celsesinde de Uber'e yönelik tedbir kararı çıkmadı. 

6-7 aylık sürede eksik rapor hazırlayan bilirkişiler için disiplin cezası uygulanması istendi.

 

 

YORUMLAR 5
  • kosovalı 5 yıl önce Şikayet Et
    uber = korsan taksi hiç bir yasal açıklaması yok
    Cevapla
  • byrm 5 yıl önce Şikayet Et
    hey taksiciler sizin aracınıza binmek zorunda değiliz tekel oldunuz istediğiniz gibi at koşturuyorsunuz madem zarar ediyorsunuz sizde ubere geçin heee sizin zararınız farklı yollardan ise kusura bakın kur indi çıkdı sanayicilerin zararı 4 -5 yıl geriye gittik ne olacak zararımız sizin gibi terörmü estirelim aklınızı kullanın elin gavuru 10 bin km den gelip türkiyede iş yapıyor fiyatınızı düşürün araçlarınızı değiştirin araçlar fazla yakıyor diyosunuz adamların aracı vito lükx araç sizin araçlar ondan dahamı çok yakıyor 3 kuruşa yok öyle köfte
    Cevapla
  • Mustafa reis 5 yıl önce Şikayet Et
    Uber devam etmelidir
    Cevapla
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    Uber serbest bırakılmalı Çünkü Taksiciler Halk,a gerekli hizmeti vermiyorlar? keyiflerine göre,kontak açıp kapatıyorlar ama Uberciler kısa uzun her yere gidiyorlar!.
    Cevapla
  • Kamil 5 yıl önce Şikayet Et
    Halkını düşün ve uber e izin ver. Millete iş imkanı açılır.
    Cevapla