Çalıntı araç şebekesi çökertildi!

Kocaeli merkezli 20 ilde polisin düzenlediği operasyonda, ağır hasarlı araçların şasi numaralarını çalıntı araçlarınkileriyle değiştirip, bu araçları da satan 9 şüpheli gözaltına alındı. Kendilerine 'Düzenbazlar Çetesi' adını veren şüphelilere yönelik operasyonda yaklaşık 100 çalıntı araç ele geçirildi.

Çalıntı araç şebekesi çökertildi!
Çalıntı araç şebekesi çökertildi!
GİRİŞ 12.11.2018 14:06 GÜNCELLEME 12.11.2018 14:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, ağır hasarlı araçların şasi numaralarını çalıntı araçlarınkileriyle değiştirip, bu araçları da satan çeteyi belirledi. Kenilerine 'Düzenbazlar Çetesi' adını veren şüphelilerin yakalanması için 6 ay süren takibin ardından 'Pert Oto' operasyonu düzenlendi. Kendilerini galerici gibi gösterip araçları satan şüphelilere yönelik Kocaeli merkezli 20 ilde düzenlenen operasyonda, 9 kişi gözaltına alındı, yaklaşık 100 çalıntı araç ele geçirildi. Araçlar, İzmit Uluslararası Fuar Merkezi'nin otoparkına çekildi. Otopark araçlarla doldu.

 

 

Polis yetkilileri, son yılların en büyük operasyonunu gerçekleştirdiklerini, vatandaşların araç satın alırken servise giderek araçların şasi numaralarını ruhsat bilgileri ile karşılaştırmalarını önerdi.

 

 

1'İ KADIN 9 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Kocaeli polisinin 20 ilde eş zamanlı düzenlediği operasyonda ağır hasarlı araçların şase numaralarını çalıntı araçların şase numaralarıyla değiştiren 'Düzenbazlar Çetesi' adı verilen çeteye yönelik operasyonda gözaltına alınan çete lideri S.A., F.O., A.B, O.Y., H.Y., E.Y., E.K., K.Y. ile A.A. isimli kadın emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Hazırlanan dosyalar el arabası ve karton kutuların içinde araca taşındı.

YORUMLAR 2
  • ????? 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiç gitmediğim yerden trafik cezası geldi nasıl olur anlamadım ikiz plakan vardır diyorlar ne yapmam lazım bilgisi olan varsa bilgilendirsin teşekkür ederim
    Cevapla
  • İstanbul-18 5 yıl önce Şikayet Et
    Anlamıyorum, bu insanlar da hiç mi Allah korsu yok. Bir taraf da çöp konteynerinde bulduğu birkaç altının sahibini arayan hurda toplayıcısı, diğer tarafta insanların yıllarca çalışarak sahip oldukları eşyaları çalarken zerre kadar vicdan azabı duymayan insanlar. Velhasıl iyi ki Ahiret var, iyi ki Cennet ve Cehennem var.
    Cevapla