Çinli dev Byton gövde gösterisi yapacak!

2018 Los Angeles Auto Show, 30 Kasım Cuma günü Los Angeles Convention Center'de açıldı. On gün sürecek sergide, Çinli oto üreticisi Byton yeni spor arazi aracı (SUV) konseptini sergiliyor.

Çinli dev Byton gövde gösterisi yapacak!
Çinli dev Byton gövde gösterisi yapacak!
GİRİŞ 04.12.2018 15:30 GÜNCELLEME 04.12.2018 15:30

Fuar alanında 1.000'den fazla araç sergilenecek; bunlar arasında bir düzine yapımcının 60'tan fazla aracı ilk kez tanıtılacak.
 
Yeni tanıtılacak araçlar arasında 2020 Porsche 911 spor araba, en yeni Mercedes-Benz GLE, 2020 Jeep Gladiator pikap, 2020 Hyundai Palisade SUV ve yeniden dizayn edilmiş Mazda 3 Sedan yer alıyor.
 
Çinli elektrikli araç markası Byton'un M-Byte konsepti, ikonik dijital unsurlarla tasarlanmış akıllı bir araç olup; gelecekteki araç yakıtlarının ilerleyeceği yöne dikkat çekmekte. Ayrıca yeni elektrikli araç, ziyaretçilere test sürüşleri imkanı da sağlamakta.  
 
Byton proje müdürü Yang Kairui "Çin'de yerleşik bir araç üreticisi olarak, Kuzey Amerika ve Avrupa piyasaları dâhil tüm küresel piyasayı hedefliyoruz" diyor.  
 
Yang, M-Byte'ı Çin piyasasına 2019'un son çeyreğinde, Kuzey Amerika ve Avrupa piyasalarına da 2020  yılında çıkarmayı planladıklarını duyurdu.
 
111 yıllık bir geçmişe sahip olan Los Angeles fuar merkezi, her sezon Kuzey Amerika'nın ilk önemli otomobil fuarı olarak gerçekleştirilmekte. Birleşik Devletler’ in en etkili ve en çok ziyaret edilen otomobil fuarlarından biri olan sergi her yıl ortalama 1 milyon ziyaretçi çekiyor.  Los Angeles'in bulunduğu Kaliforniya eyaleti, ülkenin en büyük araç piyasası olarak biliniyor.