Volkswagen'in başı dertte! 401 bin müşteri için dava açıldı

Volkswagen’in başı yine emisyon skandalı ile dertte. Eski araç sahiplerinin de maddi zararlarının karşılanması için 401 bin araç sahibi adına yeniden dava açan Alman Tüketici Avukatlar Birliği, davayı ücretsiz yürüteceğini ve zarara uğrayan araç sahiplerinin davaya müdahil olması için çağrıda bulundu.

Volkswagen'in başı dertte! 401 bin müşteri için dava açıldı
Volkswagen'in başı dertte! 401 bin müşteri için dava açıldı
GİRİŞ 02.02.2019 13:02 GÜNCELLEME 02.02.2019 13:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Volkswagen 2017 yılında kabul ettiği emisyonu sorunu ile hala başı dertte. İçinde bulunduğu durumu düzeltmek için büyük mücadeleler veren Alman otomotiv devi yaptığı tüm hamlelere rağmen hala açılan davalardan yakasını kurtarabilmiş değil.

 

 

VOLKSWAGEN’E 401 BİN ARAÇ SAHİBİ DAVA AÇTI!

Volkswagen’in motorlu araçlarında misyon emisyon değerleri ile oynadığı ortaya çıkması ile birlikte firma büyük cezalar ödemek zorunda kaldı. Binlerce aracı geri çağırarak gerekli revizyonları yapan firma, yeni dönemde ürettiği araçlarda sorunu ortadan kaldırdı. Hatta elektrikli otomobil teknolojisine yaptığı yatırımla söz konusu sorunu müşterilerine unutturmayı planlayan Volksvagen, yine eski müşterilerine sattığı araçları unutunca davalar Alman Tüketici Avukatlar Birliği tarafından 401 bin araç sahibi adına yeniden açıldı.

 

 

Volkswagen’den müvekkillerinin zararının karşılanmasını isteyen Alman Tüketici Avukatlar Birliği, davayı ücretsiz yürüteceklerini açıkladı ve zarara uğrayan araç sahiplerini de davaya müdahil olmaya çağırdı.

YORUMLAR 4
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman katarlılar aldı Cezalar başladı Kötü kokular alıyorum
    Cevapla
  • Hatay lı 5 yıl önce Şikayet Et
    2011 Caddy lerde bu durum varmı acaba
    Cevapla
  • Selami Ucar 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede de açılması lazım. Emisyon değerlerini düşük göstererek milleti kandırdıkları için.
    Cevapla
  • Ben 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi olmuş
    Cevapla