Yerli otomobil CEO'sundan önemli açıklama!

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu CEO’su Gürcan Karakaş, "Amacımız ülkemizin tedarik zinciri yetkinliklerini ve potansiyelini azami olarak kullanarak 2022 yılında araçlarımızı yola çıkarmak" dedi

Yerli otomobil CEO'sundan önemli açıklama!
Yerli otomobil CEO'sundan önemli açıklama!
GİRİŞ 23.02.2019 13:16 GÜNCELLEME 23.02.2019 13:16
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) ve Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği (TAYSAD) Türkiye’nin otomobili ve onun ortaya çıkaracağı mobilite ekosistemindeki iş birliği fırsatlarını değerlendirmek ve hayata geçirmek üzere, oluşturdukları gruplar aracılığıyla görüşmelere başladı.

TAYSAD Yönetim Kurulu Başkanı Alper Kanca, "TAYSAD olarak Türkiye’de üretilen ve üretilecek her türlü araca sonuna kadar destek veriyoruz. TOGG ile TAYSAD arasında Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu tarafından geliştirilip üretilecek araçta kullanılacak parçalar ve teknolojilerle alakalı teknik bir toplantı gerçekleştirildi, karşılıklı fikir alışverişi yapıldı” dedi.

KONU DAHA ÖNCE GÜNDEME GELMİŞTİ

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu CEO’su Gürcan Karakaş ise, sadece elektrikli ve bağlantılı araçlar tasarlamak değil aynı zamanda bu araçlar etrafında bir mobilite ekosistemi inşa etmek üzere yola çıktıklarını belirterek, “Amacımız ülkemizin tedarik zinciri yetkinliklerini ve potansiyelini azami olarak kullanarak 2022 yılında araçlarımızı yola çıkarmak” açıklamasında bulundu.

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) CEO’su Gürcan Karakaş’ın, göreve başladıktan sonra ilk ziyaret ettiği kuruluşlardan biri Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği (TAYSAD) olmuştu. Karakaş, bu ziyareti sırasında TOGG’un Türkiye’de bir mobilite ekosistemi oluşturulması sürecinde TAYSAD üyeleriyle mutlaka görüşmelere başlayacağının sözünü vermişti.

YORUMLAR 6
  • Misafir gurbetçi 5 yıl önce Şikayet Et
    Umudunuzu kaybetmeyin bence yapmışken iyisini yapalım diye uğraşıyorlar İnşaAllah kısa zamanda çıkar prototipi
    Cevapla
  • emekli 5 yıl önce Şikayet Et
    helikopter yaptık,uçak bile otodan önce çıkacak,anlaşılan otonun önünde büyük engel var,sümenaltı oldu.
    Cevapla
  • Boşvergitsin 5 yıl önce Şikayet Et
    Önce 2017 sonra 2019 enson 2020 idi şimdide 2022 :( oof oof
    Cevapla
  • Sertanyok 5 yıl önce Şikayet Et
    Elalem aya gitti, marsa gitti, yeni gezegenler keşfetti, biz 2019 da üreteceğiz diye beklerken 2022 ye çıktı, bizden bi cacık olmaz boş işler ..
    Cevapla
  • Realist 5 yıl önce Şikayet Et
    Artık yapılacağına dair tüm inancımızı da kaybettik. Bu kadar sürünen bir proje olacaksa yerli falan alıp kullanmaya gerek yok. Bir halt için bunca senedir konuşuluyor. Bu kadar mı beceriksizdiniz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle