Yenilendi! İşte yeni Honda Civic

Türkiye’de çok popüler olan kompakt sedan sınıfının beğenilen modeli Honda Civic yenilendi. Tasarım, teknoloji, konfor ve güvenlik parametrelerinde segmentinin en iddialı otomobillerinden biri haline geldi.

Yenilendi! İşte yeni Honda Civic
Yenilendi! İşte yeni Honda Civic
GİRİŞ 16.09.2019 16:04 GÜNCELLEME 16.09.2019 16:06

Kompakt sedan segmentinin en önemli modelleri arasında yer alan Honda Civic’in 10’uncu jenerasyonu makyajlandı. 10’uncu nesil Honda Civic’in makyajlanmış versiyonu Yeni Civic, ardında 47 yıllık köklü ve başarılı bir geçmiş bırakan orijinal Civic’e sadık bir yapı sergilerken, ‘bütün insanlar için bir otomobil, dünya için bir otomobil’ felsefesini devam ettiriyor.Yeni model 14 Eylül 2019 tarihinde Türkiye’de yollara çıktı.

 

 

Yeni Civic’ler 141 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Yenilenen sportif ön tampon ve jantlar Civic Sedan’ı çok daha sportif bir görünüme kavuştururken, aktif güvenlik ve sürüş destek sistemleriyle olası bir çarpışma anında oluşan enerjiyi gövde iskeletinde emerek, kabin içini maksimum düzeyde korumaya alıyor.

 

 

KALİTELİ İÇ MEKAN

Yeni Civic sınıfının en pratik ve en geniş iç mekanıyla birlikte en geniş bagajına sahip olmasını sürdürüyor. Kaliteli malzemelerle bezenen kokpit yalın, ancak bir o kadar da gösterişli iç mekanının yanı sıra yenilenen ve kullanışlılığı geliştirilen dijital gösterge tasarımıyla da modern bir kokpit ambiyansı sunuyor. Honda’nın Aktif Yol Tutuş Destek Sistemi (AHA) yol koşulları ve sürüş stili gözönüne alınarak Avrupa pazarı için optimize edildi. Sistem hassas ve direkt tepki veren yapısıyla orta ve yüksek hızlardaki yumuşak ve sert direksiyon hareketlerinde daha güvenli bir sürüş hissi veriyor.

BMW3 SERİSİ’NDE KİRALAMA SEÇENEĞİ

Borusan Otomotiv Premium, Türkiye’de geçtiğimiz günlerde yollarla buluşan eni BMW 3 Serisi’ni uzun dönem kiralama avantajı ile sunuyor. BMW 3 Serisi; MTV, bakım, yol yardım, sigorta ve kasko hizmetlerinin Borusan Otomotiv Premium tarafından çözümlenmesiyle birlikte, aylık 8 bin 950 TL + KDV’den başlayan avantajlı fiyatlarla kiralanabiliyor.

BMW 3 Serisi 2019 ile ilgili görsel sonucu

Borusan Otomotiv Premium’un yeni BMW 3 Serisi için sunduğu 24, 36 ya da 47 ay süreli uzun dönem kiralama fırsatı kapsamında istenilen renk ve donanımdaki otomobil seçilebiliyor. Lansmana özel First Edition donanım paketleriyle tasarlanan Yeni BMW 3 Serisi, Sport Line, Luxury Line ve M Sport tasarım seçenekleriyle de kişiselleştirilebiliyor.

FORD'DAN ELEKTRİK ATAĞI

Ford, bu yılın başlarında her yeni Ford otomobil serisinde yarı hibrit, tam hibrit, plug-in hibrit veya tam elektrikli bir versiyonu olacağını ve Avrupalı müşterilere en kapsamlı elektrikli araç yelpazelerinden birinin sunulacağını duyurmuştu.

ford hibrit ile ilgili görsel sonucu

Ford, 2019’da sekiz adet olmak üzere 2024 yılına kadar 17 elektrikli aracını Avrupa pazarına çıkaracak. Ford, elektrikli güç aktarma organlarının 2022 sonuna kadar otomobil satışlarının yarısından fazlasını oluşturacağını ve Ford’un elektrikli araç satışlarının konvansiyonel benzinli ve dizel araçları geçeceğini öngörüyor. Ford o zamana kadar 1 milyon elektrikli otomobil satmayı planlıyor.

RENAULT CAPTUR YENİLENDİ

Lanse edildiği 2013 yılından bu yana satış rakamları ile zirvede yer alan Renault Captur tamamen yenileniyor. Daha fazla kişiselleştirme, güvenlik ve modülerlik sunan yeni nesil Captur, atletik ve dinamik yeni SUV çizgileriyle dikkat çekiyor.

Renault Captur 2019 ile ilgili görsel sonucu

Yeni Captur, global pazardaki iddiasını, yeni çizgileriyle olduğu kadar iç mekanda sunduğu kalite ve teknoloji ile artırıyor. Yeni Captur, üst segment modellerin özelliklerini bünyesinde barındırıyor.