BMW yeni modellerde değişim sinyalini verdi

Alman otomobil devi BMW, gelecekte piyasaya süreceği otomobilleri daha etkileyici hale getirmeye çalışıyor.

BMW yeni modellerde değişim sinyalini verdi
BMW yeni modellerde değişim sinyalini verdi
GİRİŞ 13.10.2019 19:07 GÜNCELLEME 15.10.2019 17:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

BMW, eleştirilmesine rağmen otomobillerindeki böbrek ızgarasını büyütme akımını sürdürecek. Şirketin piyasaya süreceği yeni modeller X7 crossover, güncellenmiş 7 serisi ve kısa bir süre önce Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılan Concept 4'e benzeyecek.

 

 

BMW baş tasarımcısı Adrian van Hooydonk, Autocar adlı internet sitesine yaptığı açıklamada, ''Bir şirket olarak durmadan ilerlemek zorundasınız. Durduğunuz zaman kolay bir hedef haline gelirsiniz. Şu anda piyasa hiç olmadığı kadar rekabetçi durumda ve en zoru da başarılı olan bir şeyleri değiştirmek.'' ifadelerini kullandı.

TASARIMDA CESUR DETAYLAR 

 

 

Şirketin araçlarındaki radyatör ızgarası son zamanlarda oldukça büyük boyutlara ulaşırken, ön tasarımları da radikal değişikliklere uğradı. BMW'nin hayata geçirdiği bu yeni tasarımı beğenen olduğu kadar beğenmeyenler de oldu. “Araç üzerinde daha az unsura yer vermek istiyoruz ve böylelikle her bir ögenin daha büyük rol oynamasını hedefliyoruz” diyen van Hooydonk, bundan sonra BMW’nin tasarımlarında basit ama cesur detayları bol bol göreceğimizin sinyalini veriyor.

van Hooydonk'a göre bu tam olarak markanın ihtiyaç duyduğu şeydi. Bu yüzden BMW tasarımı "evrimsel değil, devrimsel" bir şekilde gelişmeye devam edecek. Bu prensip de şirketin 2020'lerin başlarında piyasaya süreceği yeni modellerde kendini hissettirecek.

 

YORUMLAR 1
  • Fuat Kevser 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeni tasarım risk demektir ilk önce müşterileri alıştırmak lazım
    Cevapla