Tokyo'da Bursalı Clio sürprizi

24 Ekim'de kapılarını açacak olan 46. Tokyo Otomobil Fuarı, Japon markaların bugün ve geleceğe dönük model ve teknolojilerinin rekabetine sahne olacak.

Tokyo'da Bursalı Clio sürprizi
Tokyo'da Bursalı Clio sürprizi
GİRİŞ 22.10.2019 19:26 GÜNCELLEME 22.10.2019 19:29
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Dünyanın en prestijli otomotiv ödülleri arasında yer alan Avrupa’da Yılın Otomobili (Car Of The Year) için adaylar açıklandı. Yarışmada boy gösterecek olan olan 35 otomobilde aranan kriterler ise; Avrupa pazarında, şimdi ve yıl sonunda, beş pazardan daha fazla yerde satışa sunulması oluyor.

Car Of The Year organizasyonunda deneyimli gazeteciler öncelikle 35 araç üzerinde ilk etap oylaması yapacaklar. Ardından 25 Kasım 2019 tarihinde 35 araçtan geriye kalan 7 finalist açıklanacak. 2 Mart 2020’de kazanan otomobil açıklanacak.

2020 Car Of The Year organizasyonunda her segmentten birçok farklı model yer alıyor. 35 aday arasında Bursa’da üretilen Clio modeli de yer alacak.

46. Tokyo Otomobil Fuarı’nda Toyota, Nissan, Honda, Mazda, Subaru, Suzuki, Hino, Daihatsu, Yamaha, Kawasaki, Mitsubishi, Isuzu, Lexus markalarının ürünleri sergilenecek. 3 ayrı salonda markalar güncel otomobil, ticari araç ve motosiklet modellerinin yanısıra, otonom sürüş, hayalet co-pilot, elektrik, hidrojen yakıt gibi teknolojileri 4 Kasım tarihine kadar sergileyecek.

YORUMLAR 6
  • Ccc 4 yıl önce Şikayet Et
    Artık sıfır araç fiyatları saçma sapan noktolara ulaşmış vaziyette yazık tenekelere 150 bin isteyen bayiler batar inşallah
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    sarmali arka camlarla mi tasarim odulu alacak:))
    Cevapla
  • blob 4 yıl önce Şikayet Et
    reno değil mi ya? her yeri ödül olsa ne olur, 50 senedir ne çekti be bu millet Fransız hurdasından.
    Cevapla
  • fazla değil 4 yıl önce Şikayet Et
    Son on yıldır tipi aynı kalitesiz Bi araç işte ne ödülü
    Cevapla
  • Dürüst 4 yıl önce Şikayet Et
    Bursa Fransa’nın neresinde acep
    Cevapla
  • ahmet2023 4 yıl önce Şikayet Et
    Olabilir %25 yerli sayılır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle