Merakla beklenen Honda Jazz hibrit tanıtıldı

Honda, hatchback modeli Jazz’ın yeni jenerasyonunu 2019 Tokyo Otomobil Fuarı’nda tanıttı. Mevcut modele oldukça benzeyen yeni Jazz, boyut anlamında da selefinden uzaklaşmadı. Jazz’ın, pazara göre değişmekle birlikte Basic, Home, Ness, Crosstar ve Luxe paketleriyle satışa sunulacağı açıklandı.

Merakla beklenen Honda Jazz hibrit tanıtıldı
Merakla beklenen Honda Jazz hibrit tanıtıldı
GİRİŞ 24.10.2019 18:26 GÜNCELLEME 24.10.2019 18:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Home modeli, deri kaplı direksiyon simidi ve yüksek kalite materyallerden yapılma kumaş koltuklarıyla Basic paketinden ayrılacak.

Bir üst basamakta yer alan Ness paketinde, koltuk yüzeyleri su tutmayan bir kaplamayla bezenirken, bir dizi farklı renk seçeneği sunulacak.

Crosstar modelleri 16 inçlik alüminyum jantlarla gelirken, yelpazenin tepesinde yer alan Luxe paketinde, deri koltuklar ve kabinin birçok noktasında görülen krom kaplamalar bulunacak.

Motor yelpazesi şimdilik açıklanmasa da Honda, yeni Jazz’ın hibrit versiyonunun firmanın yeni 2 motorlu hibrit sistemiyle donatılacağını söyledi. Ayrıca, donanım paketinden bağımsız olarak tüm modellerin, Honda SENSING ileri güvenlik ve sürücü asistan sistemiyle sunulacağı açıklandı.

Sistemde bulunan sekiz sonar sensörle çalışan geniş ön ve arka görüş kamerası, acil durumlarda otomatik frenlemeyle kaza riskini azaltacak.

Yeni Honda Jazz, konsoldaki yeni multimedya ekranla son teknoloji dinamiklerini kullanıcılara aktarırken, pek çok elektronik sürücü destek sistemini de beraberinde getirecek.

Dördüncü nesil Jazz’ın satışları Şubat 2020’de başlayacak.

KAYNAK: HONDA
YORUMLAR 1
  • cenk 4 yıl önce Şikayet Et
    satış gününü merakla bekliyorum
    Cevapla