Mercedes CLA'nın yeni rakibi üretim bandında!

BMW’nin kompakt sedan ailesine eklediği son model olan 2 Serisi Gran Coupe'nin tanıtımı kısa süre önce gerçekleştirildi. Daha genç ve daha dinamik olan yeni model, Mercedes CLA ile rekabet etmek üzere Almanya'da üretim bandına çıktı.

GİRİŞ 11.11.2019 15:55 GÜNCELLEME 11.11.2019 15:55
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ön tekerlekten çekişli UKL platformunun güncellenmiş bir versiyonu üzerine kurulan yeni 2 Serisi GC, bolca yeni teknolojiyle geldi. BMW’nin giderek büyüyen böbrek ızgarası ve büyük LED farlar ile donatılan model, çerçevesiz camları ile diğer önden çekişli kompakt modellerden ayrılıyor.

Yeni BMW 2 Serisi Gran Coupe, iki benzinli, bir tane de dizel olmak üzere 3 farklı motor seçeneğiyle tercih edilebiliyor. Giriş seviyesi modeli 218’in kaputunun altında 140 bg'lik, üç silindirli 1.5 turbo benzinli motor yer alıyor.

Bir üst seviyede ise 190 bg güç üreten 2.0 I4 turbo dizel ünitenin kullanıldığı 220d bulunuyor. Yelpazenin en tepesinde 306 bg güçlük M235i xDrive görev yapıyor.

Yeni 2 Serisi Gran Coupe, Türkiye’ye 2020 yılının Nisan ayında gelecek. BMW’nin Türkiye distribütörü olan Borusan Otomotiv’in açıklamasına göre ülkemizde ilk aşamada aracın 1.5 litre hacminde 3 silindirli dizel ve benzinli motor seçenekleri bulunacak.

KAYNAK: BMW
YORUMLAR 7
  • Çelik 216 4 yıl önce Şikayet Et
    Araya Mercedes reklamı süper olmuş
    Cevapla
  • kolayiso 4 yıl önce Şikayet Et
    Corolla gibi
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu araçlara para vermeyin yerli araç cıksın 1 tane alacam uygun yaparlar umarım
    Cevapla
  • Haluk 4 yıl önce Şikayet Et
    Pahali dahi olsa Yerli alirim!!!!!!!
    Cevapla
  • berilğen 4 yıl önce Şikayet Et
    Yerli oto bununla aynı para olsa hangisini alırsın?
    Cevapla
  • Ethem erpolat 4 yıl önce Şikayet Et
    Simdi almayin desem kimse beni dinlemez
    Cevapla
  • Mirza 4 yıl önce Şikayet Et
    Yurt dışında gelen arabaya bu kadar çok vergi koyulurken yerli Allah bilir kac paraya satarlar bence yapancı marka alcan hem saglam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle