Elon Musk, Ford Mustang Mach E'yi tebrik etti

Ford'un yeni elektrikli modeli Mustang Mach E'ye, Tesla'dan yorum geldi. Tesla CEO'su Elon Musk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Mach E için Ford'u tebrik ederken, Ford'un resmi hesabında Musk'ın açıklamasına ise, "Teşekkürler Elon. Yürekten katılıyoruz. Şarj istasyonunda görüşürüz" yorumu yapıldı.

Elon Musk, Ford Mustang Mach E'yi tebrik etti
Elon Musk, Ford Mustang Mach E'yi tebrik etti
GİRİŞ 19.11.2019 17:46 GÜNCELLEME 23.11.2019 16:43

Ford'un dün tanıttığı yüzde yüz elektrikli modeli Mustang Mach E'ye, Tesla'nın CEO'su Elon Musk'tan yorum geldi.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Musk, "Mach E'yi tebrik ediyorum. Sürdürülebilir/elektrikli araçlar geleceğin kendisidir. Ford'un attığı heyecan yaratıcı adım, diğer otomobil üreticilerinin de elektrikli araçlara geçişini teşvik edecektir" dedi.

Elon Musk'ın açıklamasına Ford'un resmi hesabından yapılan yorumda ise, "Teşekkürler Elon. Yürekten katılıyoruz. Şarj istasyonunda görüşürüz" ifadesi kullanıldı.

SUV karoseri ile tanıtılan Mustang Mach E, doğrudan yakında tanıtılacak Tesla Y'yi hedef alan bir model olarak dikkat çekiyor.

Mustang Mach E'nin başlangıç fiyatı 45 bin dolar açıklanırken, yakında tanıtılacak Model Y'nin de fiyatının ise 40 bin dolardan başlaması bekleniyor.