BMW yeni tasarımıyla dikkat çekti!

Alman devi BMW, yenilenen ön ızgara kısmı hakkında otomobil tutkunlarının dikkatini üzerine çekmişti. BMW'den gelen açıklamaya göre yeni ön tasarımı hakkında "pozitif geri bildirim" aldıklarını söyledi.

BMW yeni tasarımıyla dikkat çekti!
BMW yeni tasarımıyla dikkat çekti!
GİRİŞ 18.12.2019 16:58 GÜNCELLEME 25.12.2019 16:55

BMW'nin ürün yönetimi departmanında kıdemli başkan yardımcısı olan Peter Henrich'i kaynak gösteren Autocar, markanın bu dizayna dair "pozitif geri bildirim" aldıklarını açıkladı.

 

 

X7 ile başlayan büyük böbrek ızgara silsilesine dair haberlerde her zaman şikâyet edilen parçanın nereden ve kimlerden olumlu yorum aldığını bilmiyoruz.

 

 

Hatta G80 BMW M3 ve önümüzdeki yıl görücüye çıkarılması beklenen yeni 4 Serisi için daha da çılgın, markanın daha önce tanıttığı Concept 4 ayarında ön ızgara söylentileri var ki onlara dair negatif yorum bildiğimiz kadarıyla X7'den daha fazla.

Belki de M3 ve M4'te böyle ızgaralar görmek hoş olmayabilir ancak Autocar, ilginç bir noktaya değinmiş. Her BMW modeli farklı bir kitleye hitap ediyor ve büyük ızgara, bazı modellerde iş yapabiliyor.

Örneğin bu tür ızgaraları yeni 4 Serisi'nde görmek garip ancak büyük boyutlarıyla öne çıkan X7'de bu iyi bir tasarım detayı olarak da düşünülebilir. Autocar'a konuşan Henrich, yelpazede farklı konumlanan modellerin birbirinden ayrı karakterler sergilediğine dikkat çekiyor:

"Bazı modeller farklı mesajlar taşıdıkları için diğerlerinden daha dışa dönük ve cesur olabiliyor." dedi.

Aslında bu cümle, markanın tüm yeni modellerde devasa böbrek ızgara kullanmayacağını, bazı otomobillerde yelpazedeki konuma göre bu parçanın görece küçük kalacağını ifade ediyor.

Sızdırılan fotoğraflar ve casusların objektiflerine takılan karelere bakılırsa yeni M3 ve M4 de üst düzey sayılacak, yani büyük ızgarayla donatılacak.

KAYNAK: MOTOR 1