Toyota'dan yerli otomobil mesajı! TOGG'tan Toyota'ya cevap geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yerli otomobil tanıtıldı. 2022'de banttan inecek yerli otomobil tüm Türkiye'den büyük heyecan oluşturdu. Yerli otomobilin tanıtılmasından sonra Japon otomotiv devi Toyota'dan yerli otomobil mesajı geldi. TOGG resmi Twitter hesabından Toyota'nın paylaşımına cevap vererek, teşekkür etti.

GİRİŞ 28.12.2019 15:47 GÜNCELLEME 28.12.2019 15:49
Bu Habere 124 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Bilişim Vadisi’nde gerçekleştirdiği ‘Yeniliğe Yolculuk’ buluşmasında, kuruluşundan bugüne geçen 18 ayda aldığı mesafeyi ve Türkiye’de teknolojik dönüşüme nasıl öncülük edeceğini paylaştı.

 

 

Tanıtım toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Milletimizin bu araca sahip olmak için sabırsızlıkla beklediğini biliyorum. Satışa sunulacağı 2022 öncesinde ön satış süreci başlatılabilir" dedi.

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) 2022 yılında üretimine başlayacağı, geliştirme süreci devam eden C-SUV modelinin ön gösterim versiyonunu tanıttı. Gebze’deki Bilişim Vadisi’nde gerçekleşen Yeniliğe Yolculuk Buluşmasında C-SUV modeliyle birlikte bir de C- Sedan konsepti gösterildi.

 

 

TOYOTA'DAN ALKIŞLANAN YERLİ OTOMOBİL HAREKETİ

Tanıtım sonrası Japon otomotiv devi Toyota Twitter hesabından yerli otomobille ilgili bir mesaj yayınladı. Toyota mesajın "Türkiye’nin otomobili aramıza hoş geldin!" mesajı paylaştı. Toyota'nın yerli otomobil paylaşımı büyük beğeni topladı.

Toyota'nın yerli otomobil mesajı

TOGG'DAN TOYOTA'YA CEVAP 
Türkiye'nin Otomobil'i Twitter sayfası ise Twitter sayfasından Toyota'ya yanıt verdi ve "Teşekkürler. Hoş buldum. Hazırlanıyorum. 2022'de oradayım" dedi.

 

Yerli otomobilin özellikleri

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 124
  • Hüseyin Mutlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Otomotiv sektöründe Türkiye artık söz sahibi olacak.
    Cevapla
  • Kartalbaba 4 yıl önce Şikayet Et
    Bugün Toyota parti kursa chp den fazla oy alır...
    Cevapla
  • cor 4 yıl önce Şikayet Et
    almam, toyota yı bana sattırdı. ilk göz ağrımsın toyota unutmam.
    Cevapla
  • Milliyettci 4 yıl önce Şikayet Et
    Biraz milliyetci ol.
    Cevapla
  • mhcivelek 4 yıl önce Şikayet Et
    TOYOTA Firmasını gerçekten Tebrik Ederim... Gerçek Bir Centilmen... RABBİM BU KURT PİYASADA YERLİ ARAÇLARIMIZA BAŞARILAR NASİP ETSİN İNŞAALLAH...
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim muvaffak eylesin utandırmasın inşallah. AMİN ECMAİN AMİN.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle