CHP 2018 Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CNN TÜRK ekranlarında Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu.

İnce yerli otomobille ilgili ''Sıkıntılar neler... Bir bataryanın ağırlığı 300 kilogram. Sanıldığı kadar çevreci değil. Elektrik üretmek için de çevreye zarar veriyorsunuz. Biz yıllarca, otomobilde neden başarılı olamadık? Motorda dışa bağımlı olduğumuz için. Şimdi de pilde dışa bağımlı olabiliriz. Çok iyi araştırdığımı söylüyorum.'' ifadeleri kullandı.

Yorumlar 286 Yorum Var
  • Allah'ın Kulu 09.12.2020 21:26
    Reklamı yapılmamalıymış...kendileri bir heykel yapıyor gazeteleri günlerce manşetlerde gösteriyor ... Bu millet hep yıllarca bir şeyleri yapamamanın ezikliğini yaşadı bu hükümet sayesinde ilk defa savunma ve otomotiv sanayiinde , enerji sektöründe, sağlık alanında, kara , demir ve hava ulaşımında dünya standartlarını yakaladı hatta geçmeye başladı ilk defa özgüvenle yarınlara umutla bakmayı başardı siz reklam yapmayın diyorsunuz .. siz yapsaydınız da siz övünseydiniz .. inönü'den beri işiniz gücünüz ülkeye zarar vermek.. bu milletin yakasından düşün artık. engel olmayın da hedeflere ulaşalım..
  • halil 21.09.2020 14:36
    tam bir Chp kafasi...Muharrem herseye jkarsisin..milli ol milli..o kirletiyormus,bu kirletiyormus..akil noksanligi var sizde..Gavur milyonlarca araba uteretti ve satiyor..hala karsi geliyorsubuz..yapalim gelistirelim desene ve Muharrem..Zihniyetiniz bozuk..
  • Zonguldaklı 21.09.2020 13:56
    Tam da olması gerekeni söylüyor. 1. işleri değil mi herşeye karşı olmak.
  • Ali Alaaddin SAĞIR 02.01.2020 13:52
    Bu adam % 35 oy almıştı değilmi!..Bu millet ya kör yada, inat kurbanı olacaktır. Yazık çok yazık. Birde fizik öğretmeniymiş. Papucumun fizikcisi...
  • Hatice Özer 01.01.2020 22:25
    Bıraksak bu adam Cumhurbaşkanı mı olacaktı yani? Allahım sen benim aklımdan al. Azıcık şu fakir kuluna ver!
Daha fazla yorum görüntüle