Binlerce araç çürümeye terk edildi

Şanlıurfa'da yediemin otoparklarında binlerce lira değerinde tır, kamyon, otomobil ile motosikletler sahipleri tarafından kaderine terk edilince otoparklarda yer kalmadı.

Binlerce araç çürümeye terk edildi
Binlerce araç çürümeye terk edildi
GİRİŞ 06.03.2020 18:49 GÜNCELLEME 06.03.2020 18:50
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa’da haciz, trafik cezası borçları veya çeşitli nedenlerle yediemin otoparkına çekilen binlerce araç hurdaya döndü. Otoparkta, çok sayıda lüks otomobil ile birlikte kamyon ve motosiklet gibi araçlar bulunuyor.



Artık araçları park edecek yer bulunamıyor.

Otopark işletmecisi Umut Üge, otoparklarda araçların çürüdüğünü belirterek, yetkililerin bir an önce adım atmalarını istedi. Üge, “Otoparkta 7 bin motor var. Binden fazla araç yer alıyor. Devlet bir kolaylık sağlasa, vatandaşta mağdur olmaz. Buradaki otoparkımız doldu. Şimdi 3’üncü otoparkı açmayı düşünüyoruz. Burada milli bir servet yatıyor. Araçlar burada çürümeye terk edilmiş, yazıktır günahtır. Araç sahibine bir kolaylık tanınsa hem araç sahibi hem de otoparkçı mağdur olmaz. Burada inanılmaz derecede pahalı lüks araçlar var. Araçlar çürümeden ihale yoluyla satışa çıkartılabilir. Bizde 20 yıllık araçlar var, binlerce liralık araçlar zamanla yıprandığı için değerinin çok çok altına düşüyor. Yetkililerden bu konuda bir adım atmalarını bekliyoruz. Eğer ki girişimlerde bulunulursa hiç kimse mağduriyet yaşamaz” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 19
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunun devletle alakası yok bunu bankalar yapıyor,insanları mağdur ediyor,ödeyemediyse yapılandırma gidilmesi lazim.ama bankanın isine gelmiyor, işbankası ,yapıkredi en acımasız bankalar.bunlardan kredi kullanmayın lütfen.
    Cevapla
  • enteresan 4 yıl önce Şikayet Et
    haber7 bunu duyur artık. vergi borcu para cezası yüzünden çürüyeceğine kanun çıkarılsın borç mesela 1/10 değere ulaştığında kurulacak bir geri dönüşüm fabrikasının uhdesine geçirilsin. dünyada bunları en ufak parçaya kadar eritip dönüştürüyorlar. Ta ki egzozdaki paladyuma kadar. Hepsi eritilsin ihalarda kullanılsın.
    Cevapla
  • faraza 4 yıl önce Şikayet Et
    neden orada arabaları çürümeye terk ediyorsunuz satin bizim gibi garibanlar da araba sahibi olsun.Ucuz olsun ama...
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    sen garibansin kardes senin neyine araba
    Cevapla
  • Şems 4 yıl önce Şikayet Et
    devletin buna çare bulması gerekiyor. örneğin adamin borcundan dolayı haciz gelmiş kamyon arabasına haciz konmuş. borçlu hükümleri yerine getiremediginde satışa sunulmalıdır. Adamın mallarina haciz konalı 20 yılı geçmiş ve malları yedieminde çürümüştür. hem alacaklı mağdur hemde borçlu mağdur.
    Cevapla
  • Seza 4 yıl önce Şikayet Et
    Hükümet bu araçları çakal yediemin depocularının eline bırakma.çözüm üret
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle