CHP 90. kuruluş yılı için Anıtkabir'de

CHP'nin 90. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki heyet, Anıtkabir'i ziyaret etti.

CHP 90. kuruluş yılı için Anıtkabir'de
CHP 90. kuruluş yılı için Anıtkabir'de
GİRİŞ 09.09.2013 12:44 GÜNCELLEME 09.09.2013 12:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Özgürlüğün ve bağımsızlığın bir karakter olarak ortaya çıktığı kuruluşumuzda aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz" dedi.

CHP'nin 90. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki heyet, Anıtkabir'i ziyaret etti.
Kılıçdaroğlu ve beraberindekilerin Aslanlı Yol'dan yürüyüşüyle başlayan törende Kılıçdaroğlu'nun Atatürk'ün mozolesine çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra heyet, Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti.

Burada Anıtkabir Özel Defterini imzlalayan Kılıçdaroğlu, deftere şunları yazdı:

''Sevgili Genel Başkanımız, aziz Atatürk, büyük eseriniz CHP'nin 90. kuruluş yıl dönümünde manevi huzurunuzdayız. Her zaman olduğu gibi hedef gösterdiğin çağdaş uygarlık yolunda azim ve kararlılıkla mücadelemizi sürdürüyoruz. Özgürlüğün ve bağımsızlığın bir karakter olarak ortaya çıktığı kuruluşumuzda aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Ruhun şad olsun"

İnönü'nün kabrine ziyaret

Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler daha sonra ikinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün anıt mezarına çelenk koyarak, saygı duruşunda bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • enver kaymakçı 10 yıl önce Şikayet Et
    Parti 90, genel sekreter 71 yaşında!. Keşke genel sekreterliğe de 90 lık bir çınar olsaydı,tam olurdu!27 Mayıs 1935 e kadar hafta tatili Cuma günüyken vatandaştan gelen yoğun istek üzerine,yapılan gösteri yürüyüşlerine ve meclisi telgraf yağmuruna tutan vatandaşın isteğine ram olarak ,bu ağır baskıya dayanamayan chp hafta tatilini cumadan pazara çevirmiş ve halkçılık oku münasip yerini bulmuştur.% 99 u müslüman olan ülkede cuma namazı amirlerin göz yumması ve lutfuna bağlı olarak kılınabilmektedir.Allah bu chp lilerden hak ettikleri kadar razı olsun!
    Cevapla
  • sadık yavaş 10 yıl önce Şikayet Et
    90 yaşında ama hala 9 yaşındaki çocuk gibi..... Bence kapanmalı.... Önce T.İş Bankasındaki hisseleri devredilmeli....Sonra yeni bir Sosyal demokrat parti kurulmalı... Ve son olarak şuan ki kadrolarda yer alan hiç bir kimsenin kurulacak yeni partiye kaydolmamaları sağlanmalı.. işte o zaman yeni CHP bu ülkenin partisi olmaya adaydır. katılmayan var mı?????
    Cevapla
  • Fehmi DOĞAN 10 yıl önce Şikayet Et
    BENCE 90 YILDA ÇOK DEĞİŞTİ CHP DE.. En büyük değişikli harfler arasına harfler DK- girdi. bilmem haksız mıyım?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'