CHP'de büyük Sarıgül-Erzen kavgası!

CHP'de belediye başkan adaylarının belirlendiği PM toplantısında Sarıgül-Ateş Ünal Erzen krizi yaşandı.

CHP'de büyük Sarıgül-Erzen kavgası!
CHP'de büyük Sarıgül-Erzen kavgası!
GİRİŞ 09.02.2014 00:43 GÜNCELLEME 09.02.2014 03:31
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

CHP'nin bugünkü toplantısında belediye başkanlarını belirleyen Adnan Keskin, Gökhan Günaydın,Umut Oran, Bihlun Tamaylıgil'den oluşan 5'li komisyona Genel Başkan yardımcıları Faruk Loğoğlu,Gürsel Tekin ve Erdoğan Toprak eşlik etti.

SU BARDAĞI FIRLATTI

Gelen bilgilere göre toplantıda İstanbul'un Ataşehir ve Bakırköy ilçe adayları üzerinde yoğun tartışmalar yaşandı. Özellikle Bakırköy için adı geçen Ateş Ünal Erzen ismine Adnan Keskin'den itiraz geldi. Keskin, Ateş Ünal Erzen aday olursa Mustafa Sarıgül'ün adaylıktan çekileceğini belirtince Gökhan Günaydın "Çekilirse çekilsin" şeklinde çıkışta bulundu. Tansiyonun iyice yükselmesi üzerine Adnan Keskin fenalaşırken Gökhan Günaydın ise Keskin'e su bardağı fırlattı.

Mustafa Sarıgül'le Ateş Ünal Erzen arasındaki gerilim 2005 yılına kadar dayanıyor. 29 Ocak 2005 yılındaki CHP kurultayında dönemin Genel Başkanı Deniz Baykal'a rakip olan Sarıgül, kurultayda tartışma sonrasında Erzen'e yumruk atmıştı. Sarıgül siyasetteki prestij ve imajının bu yumrukla olumsuz etkilendiğini iddia ediyor. Sarıgül, Erzen için "Erzen bana tuzak kurdu. Hayatımı kararttı. O kurultayda beni sinirlendirip, tahrik etti. Bu hareketi siyasette 10 yılıma maloldu. Ondan hesap soracağım. Ateş Ünal benim kırmızı çizgimdir" ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 20
  • Adnan T. 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir sey deyil. Secimlerden sonra siz onlari gorun,bir birlerini yiyecekler,az kaldi secimlerde kaybettilermi ondan sonra gorun siz bunlarin halini.
    Cevapla
  • Münir Kusurlukul 10 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bunlara mı emanet edilecek?. Daha seçim kazanmadan birbirlerine girdiler; makam emanet edilse kavgadan fırsat bulup hizmet üretirler mi bilmem...
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. CHP de sular kaynıyor olması bu gunlerin daha iyi günlerimi oluyor. darbeçiler ile iş birliği yapmanın bedeli elbette çok agır olaçakdır. son yapılan darbe calışması 1, dünya savaşında dünya bir araya gelmiş canakkaleyi gecmeye çalışan çok uluşlu müttefikler gibin hem dinimize hem vatanımıza hem anadoludan kovma amaçı güdenler . bugun ise canakkale gecemeyenler aynı emeller ile ama dün yunanı bugun abd de yaşayan önderlik mensupları kullanılıyor .. sarıgul ne olur bilemem ama chp yaptıgı bu hatanın bedeli çok ağır ödeyeceği bir gercekdir..
    Cevapla
  • Tigin Kürşad 10 yıl önce Şikayet Et
    Medya'nın. Koro halinde,Sarıgül'e saldırması,tehlikelinin büyüklüğünü işaret ediyor..istanbul ve ankarada işiniz çok çok zor,izmiri hayal bile edemezsiniz.antalya,adana,bursa,eskişehir size çook uzak.gel 30 mart gel.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Yolsuzluklar Sarıgülün başına bela olacak!?.... .....zaten hiç bir şeyi yokken yükünü doldurmuş?..En doğrusu Sarıgülün siyaseti bırakmasıdır..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı