Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Anıtkabir'deki gafı!

CHP heyeti ile birlikte partinin kuruluşunun 91.yıldönümü vesilesi ile Anıtkabir’i ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu, yeni bir gafa imza attı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Anıtkabir'deki gafı!
Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Anıtkabir'deki gafı!
GİRİŞ 09.09.2014 14:27 GÜNCELLEME 09.09.2014 14:27
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin kurucu Genel Başkanı Mustafa Kemal Atatürk ile ikinci Genel Başkanı İsmet İnönü’nün mozolelerine çelenk bıraktı, saygı duruşunda bulundu.

KURULTAY TARİHİNİ YANLIŞ YAZDI

Kılıçdaroğlu Anıtkabir özel defterine yazdığı mesajında 5-6 Eylül'de yapılan kurultay tarihini karıştırarak 4-5 Eylül olarak yazdı.

Kılıçdaroğlu deftere, "Sevgili Genel Başkanım, 4-5 Eylül tarihlerinde 18. Olağanüstü Kurultayımızı bir demokrasi şöleni içinde gerçekleştirdik. Bugün 9 Eylül 2014, kuruluşumuzun 91. yılı. Devrimlerinin yılmaz savunucusu olan arkadaşlarımla birlikte huzurundayız. Hedef gösterdiğin çağdaş uygarlık mücadelemiz hep sürecek. Seni sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz sevgili genel başkanım. Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanı." diye yazdı.

YORUMLAR 7
  • adnan bulut 9 yıl önce Şikayet Et
    CEVAPCI. SAYGI DEĞER YORUMCU ARKADAŞLAR: bu kaset çalar modelleri :::)))sık sık bu türlü gaf vede arıza yapmalarına rağmen üretici firması bozulan veya tekleyen parçasını değişitirip değişitirip piyasaya sürüyor:::))))) aslında bilişim teknolojisi çağında bile KASET ÇALDIRIYORLARYA pes doğrusu.
    Cevapla
  • müslüman kurtuldu 9 yıl önce Şikayet Et
    .... o ikisi duymaz seni. cevap vermezler. öbür dünyada görüşürsünüz ancak. böyle bir zırvalık hangi çağdaş ülkede yaşanıyor. amerikalılar washingtonun mezarını puthane haline getirmedi. sadece burada çağdaşlık peşinde koşan türkiyede var. birde buda ya tapanların ülkelerinde. ALLAH putataparlardan bu ülkeyi kurtarır inşaallah
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Dersimli Kemal bu !. Ölüsü olan bir gün ağlar, Delisi olan her gün ağlar !
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    şimdi aklıma geldi. tv lerde görüyordum liderler herdaim ellerindeki kağıttan okuyup deftere yazarlardı:)) burda doğru aktaramamış sanırım?
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    bence gaf ??. bence gaf denemez gibi geliyor buna pes yani ortalama hergün birşeyler çıkıyor basında hakkında :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!
Adliyede büyük yüzleşme! Polat ve Banu Parlak karşı karşıya