İki liderden sürpriz AK Parti hamlesi

Saadet ve BBP ittifakı, AK Parti'de 3 dönem kuralına takılan 68 isme kapılarını açtı. YSK'ya teslim edilen listede önemli sıralar boş kaldı.

İki liderden sürpriz AK Parti hamlesi
İki liderden sürpriz AK Parti hamlesi
GİRİŞ 09.04.2015 12:57 GÜNCELLEME 09.04.2015 13:06
Bu Habere 282 Yorum Yapılmış

Aralarında eski bakanların da olduğu isimlerle görüşmeler sürüyor. Sağda ittifakı sağlayan Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi, AK Parti'de 3 dönem kuralı nedeniyle aday gösterilmeyen 68 isme kapılarını açtı. YSK'ya teslim edilen listedeki önemli sıralara isim bildirilmedi.

Bu yerlerin AK Parti'deki 3 dönem kuralına takılanların ittifaka katılması ihtimali nedeniyle boş bırakıldığı öğrenildi. İki partinin, AK Parti'de aday gösterilmeyen 3 dönemliklerle temasta olduğu belirtildi.

LİSTE BAŞLARI BOŞ

Listelerin teslim edilmesinin ardından SP ve BBP genel merkezlerindeki hareketlilik de arttı. YSK'ya teslim edilen listelerde ittifaka sonradan katılacak isimler için bazı illerdeki liste başları boş bırakıldı.

Listelerin teslim edilmesine kadar ittifak adayı olmak isteyen tanınmış isimlerle görüşmelerin süreceği öğrenildi. SP ve BBP yetkilileri, AK Parti'den aday gösterilmeyen 3 dönemliklere kapılarının açık olduğunu kaydediyor.

YORUMLAR 282
  • Murat 9 yıl önce Şikayet Et
    AKPliydim artık oyum ittifaka
    Cevapla
  • yolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    Ak partinin milletvekilleri siyasete başka partileri ve tabanlarinit kullanarak buralara kadar geldi millete faydası olmaz diyen arkadaş..
    Cevapla
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    Saadet zamanı
    Cevapla
  • enver salgut 9 yıl önce Şikayet Et
    Safım belli olsun. Oyum ittifaka.
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    oylar ittifaka inşaalahh
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail açıklaması! 1019 ürün dahil edildi
Devlet Bahçeli: İran-İsrail gerilimi tiyatrodur