Baykal 'MHP' bombasını patlattı

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, katıldığı TV programında Meclis Başkanlığı seçimleriyle ilgili çok çarpıcı bir bilgiyi paylaştı.

Baykal 'MHP' bombasını patlattı
Baykal 'MHP' bombasını patlattı
GİRİŞ 07.07.2015 00:18 GÜNCELLEME 07.07.2015 08:17
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Deniz Baykal, CNN Türk'te Meclis'teki başkanlık seçimleriyle ilgili gazetecilerin sorularını cevapladı. MHP'nin seçim meydanlarında AK Parti hakkında söylediği sözlerin tamamının bugün itibariyle anlamsız hale geldiğini söyleyen Baykal, Meclis başkanlığı seçimleri öncesi CHP ve MHP'li grup başkanvekillerinin bir araya geldiğini ifade etti.

''BENİM İÇİN BÜYÜK SÜRPRİZ OLDU''

Baykal, "Gece bizim bir grup başkanvekilimiz, MHP'nin resmi bir yetkilisiyle buluştu. Ve o ona, 'Bir sıkıntı yok, kutlarız. Baykal seçilebilir. Çünkü biz serbest bırakacağız grubu dediğini; o görüşmeden kısa bir süre sonra Grup Başkanvekili benim evime gelerek bunu bana söyledi. Sabah ise grup toplantısında Bahçeli'nin yaptığı açıklama ile bu tabloyla karşılaştık. Benim için büyük sürpriz oldu. Tarihi bir fırsat kaçmış oldu" dedi.
 

BAHÇELİ İLE YAPILAN GÖRÜŞME VE ÇATI ADAYIN DESTEKLENMESİ
 
Meclis Başkanı olursam nasıl bir yönetim sergileyeceğime dair konuştum. MHP'nin CHP ile birlikte bir aday seçme arayışı yok. 'Benim adayım budur' dayatması var. Ekmeleddin İhsanoğlu, HDP'ye bir nezaket ziyareti yapmamış, onları yok saymıştır. Ekmel bey ortak aday değildir. MHP'nin bir milletvekilidir artık.
 
TBMM başkanlık seçimi sürecinde kilit noktayı Bahçeli'nin anlayışı teşkil etti.

YORUMLAR 12
  • Sonuç 8 yıl önce Şikayet Et
    Koalisyonlara bel bağlayanlar işte durum bu. Şu memleketi düşürdüğünüz durum bu. Seçimde yeniden düşünün.
    Cevapla
  • şafak 8 yıl önce Şikayet Et
    meclis başkanlıgında bile kumpas var allah sizi islah etsin
    Cevapla
  • memo 8 yıl önce Şikayet Et
    niye chp hdp nin avukatımı yok sayar saymaz kendileri bilir demekki hdp olmazsa sizin çatı yokmuş
    Cevapla
  • Abdullah ÖZ 8 yıl önce Şikayet Et
    MHP ile HDP nin yakınlaşması ve Koalisyon Yapması da çok sıkıntı değil...Eğer bu yakınlaşma ve işbirliğini Üst Akıl yönetiyorsa...İşte sıkıntı burada...O zaman,Yeniden Milli Mücadele'ye hazır olmamız gerekir...23 Nisan 1920 de yapıldığı gibi...Zira,Üst Akıl'ın,Ülkemizi Irak,Suriye,Mısır,Yugoslavya akibetlerine götüreceğini tahmin etmek zor değil...
    Cevapla
  • Abdullah ÖZ 8 yıl önce Şikayet Et
    El altından PKK ile ittifak yapmaya çalışan bir MHP mi var? Evet,öyle görünüyor...Rahşan Hanım mı cesaretlendiriyor MHP yi? Belki de Rahşan Hanımı cesaretlendirenler cesaretlendiriyordur Devlet Bahçeli'yi...Kimbilir...
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    boş konuşmayın.
    Cevapla
  • kurt44 8 yıl önce Şikayet Et
    ne diyorsunuz siz ya :)
    Cevapla
  • Atila KOÇ 8 yıl önce Şikayet Et
    el altından falan değil Abdullah öz, seçim akşamından beri söylüyorum bu üçüne koalisyon kurdurulacak, ilk işleride af yasası olacak 2000 de ipten aldığı, 2002 de kimse asamasın diye idamı kaldıran sayın bahçeli bir imza daha atacak ve apoyu serbest bırakacak. sonrada tarihin tozlu sayfaları arasındaki yerini alacak, görevini tamamlamış olarak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı