CHP'li vekil: Mülteciler seçime girse...

CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Suriyeli mültecilerle ilgili ilginç bir açıklamada bulundu.

CHP'li vekil: Mülteciler seçime girse...
CHP'li vekil: Mülteciler seçime girse...
GİRİŞ 02.12.2015 16:06 GÜNCELLEME 02.12.2015 16:06
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Suriyeli mültecilerin Türkiye’ye maliyetinin 8 milyar dolar olduğunu belirterek, mültecilerin seçime girmeleri durumunda yüzde 10 barajını geçebileceklerini söyledi.

Türkiye’de ne kadar Suriyeli mülteci olduğu konusunda net bir rakam olmadığını belirten Yılmaz, “Bu mültecilerin bize maliyeti 8 milyar dolar. Bunlar yarın seçime girseler yüzde 10 barajını aşarlar.

GÜVENLİK SORUNLARI ÇIKABİLİR

Bizim misafirlerimiz, bakmak zorundayız ama yarın güvenlik sorunları çıkabilir, radikal unsurlar bunlardan yararlanabilir. Biz bir kere kimin nerede yaşadığını bilmiyoruz. Avrupa’ya bir mülteci gittiği zaman ne kadar kalacağı belli, nerede yaşadıkları belli.

TÜRKİYE'NİN İÇ GÜVENLİĞİ ÖNEMLİ

Bizim buraya gelen mülteciler nerede yaşıyorlar, istedikleri gibi ev tutabiliyorlar, istedikleri yerde yaşayabiliyorlar. Ben bir ülkeysem, egemenliğimden bahsediyorsam, Türkiye’nin iç güvenliği önemlidir diyorsam benim bunu hassasiyetle incelemem gerekiyor” şeklinde konuştu

YORUMLAR 11
  • Aras.. 8 yıl önce Şikayet Et
    konuşuyorsun boş konuşuyorsun.,musul konsolosluğun,da hükümet size bizzat yetki verdi her hangi saldırı ve baskın olursa diye gereğini yapman için oysa sen siz ne yaptınız chp,li adam hiç tepki vermediniz gibi konsolusta çalışanların hayatını bile bile tehlikeye attın elbet bunun hesabı sorulur..,sırf AK.PARTİ hükümetini ve TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİMİZİ zor.,aciz duruma düşürmek için her şeye göz yumdun..,HAZRETİ ALLAH,ım büyüktür elbeett..,
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir Zamanlar yurt dışında da bizi böyle temsil ettiyse işimiz çok zor. insan yalan söylerken veya atarken önce kendisi inanmalı söylediğine. Hızlı CHP li olmuş be diyelim belki ileride genel Başkan bile olabilir.
    Cevapla
  • yigit 8 yıl önce Şikayet Et
    Memleket umurunuzda değil Ak parti kaybetsin diye siz ve partilileriniz Suriyelilere de oy verirsiniz. Geçmişte yaptınız nitekim
    Cevapla
  • alihaydar 8 yıl önce Şikayet Et
    ulan ne kadar gaddar ve o kadar korkaksınız
    Cevapla
  • onur 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın CHP li vekilim,Oy atmaları bir kenara yarın bunlara bedava hazine arazileri dağıtılmasından korkuyorum.Biz kendimiz yersiz yurtsuz iken. Mültecilerden daha beteriz. Yakın zamanda İstanbuldan Karamana geliyor idim,Süriyeli savaş kaçkını hecin devesi gibi iri yarı adam İstanbuldan Ankaraya kadar cep telefonu ile konutu,Şöför muavvin ve ben zor zapt edip sustura bildik.Az kalsın bizi dövecekti otobüste,haklısınız kim nerede ne yapıyor belli değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!