Teröre karşı sonuna kadar mücadele edilecek

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Türkiye teröre karşı sonuna kadar mücadele edecektir." dedi.

Teröre karşı sonuna kadar mücadele edilecek
Teröre karşı sonuna kadar mücadele edilecek
GİRİŞ 17.03.2016 14:43 GÜNCELLEME 17.03.2016 14:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

 AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale 18 Mart Deniz Zaferi’nin 101. yıl dönümü dolayısıyla Meclis’teki 550 milletvekiline kendi kaleme aldıkları bir mektupla 1915’te Çanakkale Zaferi döneminde cephede görev yapan askerlerin ailelerine ve ailelerinin çocuklarına yazdığı mektuplardan oluşan “Çanakkale Mektupları” adlı kitabını gönderdi.

18 Mart Çanakkale Zaferi’ni değerlendiren Turan, Çanakkale’nin milli şuurun başkenti olduğunu vurgulayarak, “Çanakkale Zaferi, milli mutabakatımızın belgesi niteliğinde olan eşsiz bir mücadeledir. Milletimiz o gün birlik ve beraberliği, üstün fedakarlığı, dayanışma ruhu ve manevi gücüyle dimdik ayakta kaldı ve tüm dünyaya ‘Çanakkale geçilmez’ mesajını verdi” ifadesini kullandı.

Yüzyıl önce bu topraklara saldırarak, diz çöktürmek isteyen küresel güçlerin bugün de farklı yöntemlere başvurduğuna işaret eden Turan, “Türkiye yüzyıl önce nasıl ki Çanakkale’de destansı bir mücadeleyle işgalcilere yol vermediyse bugün de küresel güçlerin taşeronu olan terör belasına karşı sonuna kadar mücadele edecektir. Çanakkale bu konuda bizim için bir rehberdir. O rehbere bakarak yolumuzu çiziyoruz” değerlendirmesini yaptı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • teroristlermecliste 8 yıl önce Şikayet Et
    İşte formül; devlet, sadece bu amaçla bir merkez kurup, cemil bayıktan baslayip ilk 30 u öldürsün pkk biter. Bu kadar ölüme bu kadar acıya bu kadar zarara da gerek kalmaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'