Başbakan Erdoğan'dan sürpriz ziyaret

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Adem Baştürk'ü tedavi gördüğü Maslak'taki Acıbadem Hastanesi'nde ziyaret etti.

Başbakan Erdoğan'dan sürpriz ziyaret
Başbakan Erdoğan'dan sürpriz ziyaret
GİRİŞ 07.09.2012 15:35 GÜNCELLEME 08.09.2012 14:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Erdoğan, Sanayi Mahallesi Merkez Camisi'nde kıldığı cuma namazının ardından Maslak'taki Acıbadem Hastanesi'ne geldi.

Başbakan Erdoğan burada ortopedik operasyon geçiren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin ve bir inşaatın denetimi sırasında yaralanarak tedavi altına alınan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Baştürk'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Basına kapalı gerçekleşen ziyaret yaklaşık 45 dakika sürdü. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Metin Temur 11 yıl önce Şikayet Et
    devlet-acıbadem. bu is maalesef böyle emrah bey,olaylara hep siyasi pencereden bakarsaniz muhalefet ettiginiz insanlara onlar sadece sizin gibi düsünmüyorlar diye,haksizlik yaparsiniz. cünkü bilmiyorum hangi siyasi görüse sahipsiniz (benim icin önemli degil) adaletin olmadigi yerde her türlü haksizligi görmek mümkün. ama lütfen sunu sizde hakkaniyetle itiraf edinki 2002 yilindan simdiye kadar türkiyemizde maddi manevi cok seyler degisti,degisiyor ve degisecekte ins.lütfen yikmak yerine yapmak lazim. cünkü her seyi yaratan yapmaktan yana yikmaktan degil! bilmem anlatabildimmi.
    Cevapla
  • alican 11 yıl önce Şikayet Et
    emrah bey amacın üzüm yemek değil. bağcıyı dövmek ,kardeşim acıbademe gidince sgk lıyım dediğinde sana bakmıyormu bakıyor, bakanda bu vatanın evladımı evladı, istediyi yere gider mi gider, emrahtan soracak değil bizde sormayız, hastalanınca ben yada aile efradım araştırırız ve gideceğimiz dr. hangisin deyse oraya gideriz ve allah a şükür devletimizde allah zaval vermesin karşılar.bindiğiniz dalı kesmeyin bu vatanın bu devletin içindeyiz hepimiz.
    Cevapla
  • emrah 11 yıl önce Şikayet Et
    maslak'taki acıbadem hastanesi. övündüğünüz devlet hastanelerinde neden değil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı