Altın yükselişe geçti! Çeyrek 170 lirayı aştı

Altın, karışık gelen ABD verilerinin faizlerin artırılacağı beklentilerini zayıflatmasının ardından yükseldi. Çeyrek altın 170 lirayı aştı.

Altın yükselişe geçti! Çeyrek 170 lirayı aştı
Altın yükselişe geçti! Çeyrek 170 lirayı aştı
GİRİŞ 27.04.2015 11:52 GÜNCELLEME 27.04.2015 11:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Altın karışık gelen ABD ekonomik verilerinin, Fed'in bu haftaki toplantısı öncesi, faizin artırılacağı beklentisini zayıflatması sonucu, beş haftanın en düşük seviyesinden yükseldi. 

Altının onsu yüzde 0.4 yükselerek 1,183.60 dolara kadar çıkarken, çeyrek altın ise doların yükselişinden de bulduğu destekle yüzde 2.08 yükselişle 170 lirayı aştı.

Australia & New Zealand Banking Group Ltd., bugünkü bilgilendirme norunda, "Veri akışı, piyasa beklentilerinde bozulma yaratıyor," dedi ve "ABD verilerinde daha fazla hayalkırıklığı olması, Fed'in bu haftaki FOMC toplantısında söylemini yumuşatabileceği korkularını güçlendirdi" şeklinde görüş bildirdi.

YORUMLAR 3
  • cetin 8 yıl önce Şikayet Et
    Maaşlar hariç zaten her şey uçuşa geçmiş patatesin 5 Tl olduğu bir yerde enflasyon 0 çıkması muamma
    Cevapla
  • patates 8 yıl önce Şikayet Et
    patates kardeş sen nerde yaşıyosun ya domates 3 patates 3 biber 4 diğerlerini saymıyorum bile sen evde sadece çikolata mı yiyorsun
    Cevapla
  • Patates 8 yıl önce Şikayet Et
    kış sebzesidir, sonbaharda hasat edilir kışın yinir, bahara girerken patatesten bahsetmek abesle iştigalden başka bişey değildir, kendinize yeni söylemler bulmanızı öneririm, örneğin karpuz 9 liradan 1,5 liraya düştü, enflasyonun eksi çıkması gerekiyor sizin hesaptan, yumurta kolisi 9 liradan 6 liraya düştü mesela, domates 5 liradan 1,5 liraya düştü, biber 10 liradan 2 liraya düştü, daha saymaya gerek varmı
    Cevapla