Bayram dinlemedi, tarihi rekor kırdı

Saat 09:20'de uluslararası piyasalarda 3.02 seviyelerinden işlem gören dolar/TL saat 13:50 itibariyle 3.07'yi aşarak rekora tırmandı.

Bayram dinlemedi, tarihi rekor kırdı
Bayram dinlemedi, tarihi rekor kırdı
GİRİŞ 24.09.2015 13:58 GÜNCELLEME 24.09.2015 15:27
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Dolar, Fed Başkanı Janet Yellen`in konuşması öncesinde diğer para birimlerine karşı değer kazanırken, uluslararası piyasalarda dolar/TL 3.07`yi aşarak tarihi zirveye ulaştı. Uzmanlar `dikkatli olmakta fayda var` uyarısında bulundu.

Dolar, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Janet Yellen'ın faiz artışı konusunda mesajlar içermesi olası konuşması öncesinde diğer büyük para birimleri karşısında 6.5 haftanın zirvesini zorlarken, yurt içinde ise piyasaların kapalı olduğu günde dolar/TL rekor kırdı. 

DOLAR/TL 3.07'Yİ AŞTI

Saat 09:20'de uluslararası piyasalarda 3.02 seviyelerinden işlem gören dolar/TL saat 13:50 itibariyle 3.07'yi aşarak rekora tırmandı. Dolar/TL 3.0736'ya kadar yükselirken, doların önceki tarihi zirvesi 3.0692 lira düzeyindeydi.

YORUMLAR 7
  • seyit 8 yıl önce Şikayet Et
    Rte okadar
    Cevapla
  • volkan 8 yıl önce Şikayet Et
    bu dakikadan sonra kim iktidara gelirse gelsin kriz kapıda...ak partinin son 5 yılda ki yanlış ekonomik hamleleri bu duruma getirdi.maalesef yandaş denilen medya bu konuda eleştiri bile yapma teveccühünde bulunmadı.hakkımızda hayırlısı olsun
    Cevapla
  • mustafa akkaya 8 yıl önce Şikayet Et
    Çekeceksin tabi, 6-7 senedir paraları çektik çektik Amerikadan. Ne yaptık? Fabrika mı kurduk, bi araştırma mı yaptık, bi üniversite mi açtık. Cümle alem borçlanıp parayı lüks konuta yatırdık. Cebinde 5 binlira parası olmayan ev aldı, evi olan daha iyisini aldı, değeri artacak diye 2-3. yü aldı. Millet de sandı ki ekonomi çok iyi ondan böyle oldu. Şimdi coniler paralarımızı geri verin diyor. Çare yok.
    Cevapla
  • surmeneli 8 yıl önce Şikayet Et
    13 yillik mevcut hükümet eseriyle gurur duysun 1 Kasım gel gel 1 Kasım şu lambayi patlatalim
    Cevapla
  • Hayret 8 yıl önce Şikayet Et
    Ilk defa hukumet karsiti bi yorum burda onaylanmis :) 1 kasimda hep birlikte yeni hukumetle insallah...
    Cevapla
  • memur 8 yıl önce Şikayet Et
    rüyanda görürsün. sen hocana selam söyle öbür tarafta sevdikleriyle sıcak bir yerlerin şahı olacak. Hem patlasa ne olacak kına mı yakacaksın? 2001 krizi mucidi bahçeli mi yoksa sgk yı batıran kılıçdaroğlu mu kurtaracak memleketi? ulan bir rahat yüzü mü verdiniz memlekete ki huzur olsun, ekonomi düzelsin azıcık dirilsek, yok gezi, yok pkk, yok paralel allah topunun belasını versin. burada iyiniyette çoğunu kurtarmayacak. hem kafirle işbirliği tutan adamın arkasından git sonra da bilmiyordum de yok öyle yağma.
    Cevapla
  • kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    abd tecavüze uğruyor,acısını biz çekyoruz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle