Batman'da iki aile arasında derbi kavgası

Batman'ın Beşiri İlçesi'nde Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-0 yendiği maç ardından iki grup arasında kavga çıktı.

Batman'da iki aile arasında derbi kavgası
Batman'da iki aile arasında derbi kavgası
GİRİŞ 11.11.2013 15:07 GÜNCELLEME 11.11.2013 15:07

Galatasaray taraftarı Karabulut ailesi gençleri, Fenerbahçeli olan Çakar ailesine ait işyerlerine dün gece saldırarak, fırın, market ve kahvedeki camları kırdı, bir çok malzemeyi de kullanılmaz hale getirdi.

Beşiri İlçesi'nde, Fenerbahçeli olan Çakar ailesi fertlerine ait kahvede izlenen derbi sırasında, Galatasaraylı 'Karabulut' ve Fenerbahçeli 'Çakar' ailesi gençleri arasında kavga çıktı. Büyüklerin araya girmesiyle gençler, barıştırıldı. Ancak, Çakar ailesine ait 3 işyerine, Karabulut ailesine ait kişiler tarafından saldırıya uğradığı iddia edildi. Mobese kamerası tarafından görüntülenen saldırıda, ellerinde taş ve sopalarla Çakar ailesine ait maçın izlendiği kahve, market ve fırının camları kırıldığı görüldü. Saldırganlar, girdikleri işyerindeki eşyaları da sopa ve tekmelerle tahrip ederek kullanılmaz hale getirdi.

Market sahibi Remzi Çakar, olanları hayretle karşıladığını belirterek, şöyle dedi:

"Fenerbahçe-Galatasaray maçı sırasında Karabulut ailesinin gençleri ile gençlerimiz arasında maç tartışması oldu. Gençlerin arasına girdik ve barıştırdık derken, gece Karabulut ailesi mensubu bir grup, önce kahvemizi, ardından market ve daha sonra da bize ait fırını, taş, sopa ve demir çubuklarıyla saldırarak tahrip etti. Yani bir maçla başlayan bu öfkeyi anlamıyorum. Biz hukuki yollarla hakkımızı arayacağız. Böyle zulüm görmedik."

Bu arada iki aile arasında yaşanan tartışma nedeniyle polis, olayların daha da büyümemesi için ilçe genelinde sıkı güvenlik önlemi aldı. Çakar Ailesi'nin şikayeti üzerine polis, Mobese kameralarının incelemeye alıp, başlattığı soruşturmaya sürdürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı