Ünlü isimler bu tuzağa böyle düştü

İstanbul'da maket üzerinden mükerrer villa satışıyla gündeme gelen ve aralarında Oğuz Haksever, Behzat Gerçeker ve Oya Başar gibi ünlü isimlerin de bulunduğu yüzlerce kişiyi dolandıran müteahhit yakalandı.

Ünlü isimler bu tuzağa böyle düştü
Ünlü isimler bu tuzağa böyle düştü
GİRİŞ 15.03.2014 12:17 GÜNCELLEME 15.03.2014 15:47

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Asayiş Şube Ekipleri, Sarıyer'de lüks villa projeleriyle adı gündeme gelen ve 15 milyon TL'lik dolandırıcılık suçlamasıyla hakkında yakalama kararı bulunan müteahhit O.G'yi Avcılar'da yakaladı. Hakkında kaçak imar, dolandırıcılık ve bilişim suçları gibi 6 ayrı suçtan yakalama kararı bulunan O.G. ekipler tarafından gözaltına alındıktan sonra Zekeriyaköy İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Sabah saatlerinde Sarıyer Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen O.G., daha sonra Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine sevk edildi.

ARALARINDA OYUNCULAR DA VAR

O.G, aralarında oyuncu Oya Başar, Gazeteci Oğuz Haksever, Müzisyen Behzat Gerçeker gibi ünlülerin de bulunduğu hak sahiplerini 15 milyon dolar dolandırmakla suçlanıyor. O.G. hakkında 'kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı' suçundan 14 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası