Skandal savunma! 'Adrenalin için taciz ettim'

Isparta'da otomobille gezerken kaldırımda yürüyen üniversite öğrencisini taciz eden 17 yaşındaki M.K. ifadesinde "Adrenalin yaşayalım diye yaptım" dedi. M.K. serbest bırakıldı.

Skandal savunma! 'Adrenalin için taciz ettim'
Skandal savunma! 'Adrenalin için taciz ettim'
GİRİŞ 18.10.2017 09:21 GÜNCELLEME 18.10.2017 09:45
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Isparta Yalvaç İlçesi'nde otomobille gezerken kaldırımda yürüyen üniversiteli kız öğrenciyi elle taciz eden 17 yaşındaki M.K., yakalandı. Adliyeye sevk edilen, "Adrenalim yaşayalım diye böyle bir şey yaptım. Kötü bir niyetim yoktu" diye ifade veren M.K., adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldı.

Önce araca sonra tacizciye ulaşıldı

Yalvaç'ta dün akşam 4 arkadaş, plakası açıklanmayan otomobille gezmeye çıktı. Otomobilin sağ arka koltuğunda oturan M.K., kaldırımda yürüyen Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencisi 23 yaşındaki İ.S.'ye elle tacizde bulundu. Şüpheliler otomobille uzaklaşırken, plakayı alan İ.S., polise bildirdi. Olayla ilgili çalışma yapan polis, plakasından aracın sürücüsüne, ondan da M.K.'ye ulaştı.

Gözaltına alınan M.K. polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İfadesinde, "Adrenalin yaşayalım diye böyle bir şey yaptım. Kötü bir niyetim yoktu. Pişmanım" dediği belirtilen M.K., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR 14
  • Kılıç Arslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunların önüne geçmek istiyorsak sorumluluğu sadece devlete bırakarak bir yere varamayız. O yaşlarda iken ayni şeyi ben yapsam babam ağzımı burnumu kırar sonra da polise elletiyle teslim ederdi.. Ana baba olmak böyle birşeyir, sadece üremek değildir. O kadarını hayvanlar da yapıyor.
    Cevapla
  • İhsan 6 yıl önce Şikayet Et
    Geçen iki kişi de adrenalin için hırsızlık yaptım demişti, bu da adrenalin için taciz etmiş. Demek ki ülkem de adrenalin meraklılarının cezai ehliyeti yok
    Cevapla
  • Envers 6 yıl önce Şikayet Et
    Tabi adrenalin için taciz edilen hakimin eşi yada kızı değil ki olsaydı bakalım böyle salıveriyor muydu. Arabaya atla önüne geleni taciz et sonra salıversinler nasıl bir ülke olduk.
    Cevapla
  • çakır 6 yıl önce Şikayet Et
    Serbest bırakırsanız yarında birini öldürür adrenalin yaşamak için çok yanlış caydırıcı utandırıcı bir ceza vermek lazımdı
    Cevapla
  • serhat 6 yıl önce Şikayet Et
    Biriside senle adrenalin yaşamak istese... insana bak yaw ne hallere gelmişiz ananız bacınız namus kavramınız yok mu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı