Yüzük tepsisi süslemesi nasıl yapılır?

En özel günlerden biri olan nişan gününde yüzük tepsinizi kendi zevkinize göre süsleyebilirsiniz. Peki yüzük tepsisi nasıl süslenir? İşte en şık yüzük tepsisi süsleme modeli...

İster göz doldurucu ister sade bir şekilde kendi zevkinize göre süsleyebileceğiniz yüzük tepsisi modelini sizler için düzenledik....

Malzemeler:

Kuru çiçek yaprakları

Silikon tabancası

Birkaç adet kurdele

İsteğe göre inci, boncuk gibi aksesuarlar

Tepsi

Hazırlanışı:

Gösterişi ve süsü seviyorsanız aynalı, renkli, gümüş işlemeli tepsi modellerini, sadeliği tercih ediyorsanız da düz bir tepsi modelini seçerek süslemelere başlayabilirsiniz. Üzerinde çeşitli aksesuarlar bulunan bir tepsi alırsanız süslemek için pek bir yeriniz olmayacağından dolayı sade bir tepsi alıp onu süslemek en idealidir.

Çiçek yapraklarının tepside doğal durmasını istiyorsanız, gelişi güzel bir şekilde yerleştirmeye dikkat etmelisiniz. Yaprakların yerlerinden oynamaması için görünmeyecek şekilde alt kısımlarına silikon tabanca ile yapıştırın.

Nişan yüzüklerini birleştirmek için kullanacağınız kurdelenin haricinde tepsinin tutma yerlerine de kurdele bağlayarak estetik açıdan şık bir görüntü oluşturabilirsiniz.

Meghan Markle'ın kullandığı kozmetik ürünleri

İLİŞKİLİ HABER

Meghan Markle'ın kullandığı kozmetik ürünleri

BİR YORUM YAPIN 0