Evdeki eşyaları en farklı şekillerde nasıl kullanılır?

Evde bulunan pek çok eşyanızı aslında farklı amaçlarla kullanarak hayatınızı kolaylaştırabileceğinizi biliyor musunuz? İşte sıkışan fermuardan açılmayan kavanoz kapağına kadar üstesinden gelemediğiniz sorunların çözümü...

Gün içerisinde eşyalarla ilgili ufak tefek sorun yaşarsınız. Size vereceğimiz önerilerle bu sorunları yok edebilirsiniz. 

- Takılan fermuarlar için sabun kullanabilirsiniz. Fermuara sabun sürün, fermuar zorlanmadan açılacaktır. 

- Lavabolarınızı ve musluklarınızı ıslak mendille silebilirsiniz. 

- Elinizde soğan ve sarımsak nedeniyle oluşan kötü kokulara karşı diş macunu kullanabilirsiniz. Soğan ve sarımsakla yemek yaptıktan sonra ellerinizi diş macunu ile yıkayın. Koku hemen ortadan kalkacaktır. 

- Açmaya zorlandığınız kavanozlar için elinize bir eldiven geçirin ve tekrar açmayı deneyin. Kavanozun kolaylıkla açıldığını göreceksiniz. 

- Aldığınız sebze ve meyveleri yıkamak için sirke kullanabilirsiniz. Sirke sebze meyvelerde bulunan zirai ilaçların yok olmasını sağlayacaktır. 

- Kıyafetlere sürülen yağ lekesini çıkarmak için kabartma tozu kullanın. Kabartma tozu kumaşın üzerindeki yağı çekecektir. 

 - Metal eşyalarda zamanla oluşan lekeleri limon suyuyla temizleyerek parlamalarını sağlayabilirsiniz.

Beyaz spor ayakkabı nasıl temizlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Beyaz spor ayakkabı nasıl temizlenir?
Neden mikrofiber bez kullanmalıyız?

İLİŞKİLİ HABER

Neden mikrofiber bez kullanmalıyız?

BİR YORUM YAPIN 1

Şahsına Münhasır 5 yıl önce

Sarımsak kokusunu kahvede alıyor elime sürüp yıkıyorum eser kalmıyor Kavonoz için ise eldivene de gerek yok havlu da.işi gayet iyi görüyor veya üzerinizdeki kıyafetten veya bıçaktan yardım alabilirsiniz