Hayatınızı kolaylaştıracak püf noktaları

Sadece birkaç pratik bilgi öğrenerek hayatınızı kolaylaştırabileceğinizi biliyor musunuz? İşte sizlere hayatınızı kolaylaştırırken renk katacak birbirinden ilginç pratik bilgiler...

Öğrendiğiniz küçük bir pratik bilgi bile günlük hayatta işinizi tahmin ettiğinizden daha fazla kolaylaştırabilir. Sizler için "Daha önce neden aklıma gelmedi" diyeceğiniz pratik bilgileri derledik. 

- Son yıllarda Türk mutfağında kendine yer etmeye başlayan avokadonun bayatlamamasını ve besin değerlerini kaybetmemesini istiyorsanız saklarken yanına yarım soğan koyun. 

- Eğer çamaşırlarınızın olduğundan daha beyaz olmasını istiyorsanız size harika bir önerimiz var. Çamaşırlarınızı yıkarken makinenin deterjan yerine 2 adet aspirin atın. 

- Seyahat ederken en çok şikayet edilen durumlardan biri bavulların içine konulan çamaşırların kırışmasıdır. Kıyafetlerinizin kırışmasını önlemek için çamaşırlarınızı bavulların içine koymadan önce ambalaj kağıdına sarın. 

- Kadınların özellikle düğün ve davet gibi özel zamanlarda giydikleri rugan ayakkabılar şık durmalarının yanı sıra çok kolay deforme olurlar. En ufak sert bir darbede soyulan rugan ayakkabıları kolaylıkla eski haline çevirebilirsiniz. Bunun için su ve sirkeyi karıştırarak ayakkabıların deforme olan bölgelerini silin. 

- Evde bitki bakmayı seviyor ancak bitkilerinizin büyümemesinden şikayet mi ediyorsunuz? Eğer bitkilerinizin toprağına haşlanmış patates ve haşlanmış makarna suyunu eklerseniz bitkileriniz çok daha hızlı büyüyecektir. 

Doğal ahşap cilası yapımı

İLİŞKİLİ HABER

Doğal ahşap cilası yapımı
Ev yapımı limonlu temizlik kremi

İLİŞKİLİ HABER

Ev yapımı limonlu temizlik kremi
Kafeinin faydaları nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Kafeinin faydaları nelerdir?
Cam silme suyunun farklı kullanım alanları

İLİŞKİLİ HABER

Cam silme suyunun farklı kullanım alanları

BİR YORUM YAPIN 0