En iyi Türk kahvesi makineleri

Kokusuyla bile insanı mest eden kahve günümüzde pek çok kişide bağımlılık yapacak kadar sevilmektedir. Hem keyif düşkünü kişilerin damak tadına uygun kahve pişirecek hem de diyette yardımcı çeşitli Türk kahvesi türlerini yapabileceğiniz kahve makinelerini sizler için derledik. Kahve bağımlılarının makine seçiminde işine yarayacak bilgileri sizler için araştırdık. İşte en çok öne çıkan ve iyi olduğu bilinen kahve makinesi incelemeleri...

Günde en az 2-3 fincan Türk kahvesi içmeden yapamıyorsanız ve bu artık alışkanlık haline dönüşmüşse, en lezzetli kahveyi yapabileceğiniz makineleri sizler için inceledik. Kahvenin keyfini zirveye çıkaracak muhteşem kahve makineleri ile misafirlerinize ikramda bulunabilir, gönüllerini hoşnut edebilirsiniz. Peki en iyi kahve neyde pişer? Kahve pişirmede övülen ürünler hangileri? Kahve nasıl yapılır? İşte öne çıkan kahve makinelerinin ürün incelemeleri...

EN ÇOK YAĞ YAKAN KAHVE TARİFLERİ İÇİN TIKLAYIN

1. ARÇELİK TELVE (875,00 TL)

Kahve yapma konusunda 1 numaralı olarak görülen Arçelik telve makinesini kullanan pek çok kişi üründen oldukça memnun. Hem pratik hem de lezzetli bir kahve yapması nedeniyle tercih edilen Arçelik telve, erkeklerinde kolaylıkla kahve pişirebileceği bir ürün. Şık bir tasarımı olan bu makinenin dezavantajı ise fiyatı. Diğer ürünlere göre biraz pahalı olan telve makinesi, ofiste ya da okulda kullanılabilir.

2. SİNBO ELEKTRİKLİ CEZVE (25,90 TL)

Ocak başında saatlerinizi harcamanıza gerek kalmayan bu ürün sayesinde bir yandan kahve pişirip bir yandan da işlerinizi halledebilirsiniz. Kahveyi çok hızlı bir şekilde kaynattığından dolayı sıcaklık ayar düğmesi olsaydı daha faydalı bir ürün olabileceğini söyleyen kadınlar, fazla fincan çıkarmadığını öne sürüyor. Fiyatına göre aman aman mükemmel bir özelliği yok ama bol köpük yapması ile tercih edilebilir.

3. KİNG KAHVE MAKİNESİ (84,90 TL)

 

Fiyatına göre gayet kullanılabilir bir ürün olan King markası, görseldekinin tıpa tıp aynı. Ağız kısmı geniş olduğundan dolayı kolay yıkanabiliyor ve lezzetli kahveler ortaya çıkabiliyor. Tek dezavantajı kablosunun çok kısa olması. Kulpundan tutup sağa sola çevirirken bile zorlanabilirsiniz. İdeal fincan sayısı ise 4'tür.

4. ARZUM OKKA MİNİO (356,73 TL)

Reklamlarda sıklıkla rastlanılan 'Arzum' markasının iyi olduğuna güvenerek, Okka Mio türündeki kahve makinesini tercih edenler özellikle de bakır renkli olanlardan memnun kaldıklarını söylüyor. Resimde göründüğünden biraz daha büyük olan okka minio, bir defalık pişirme esnasında 4 fincan kahve yapabiliyor. Köpük kıvamını, idealin fazlasında çıkartan Arzum okka minio'dan memnun kalanlar olduğu gibi alternatif markaların daha iyi olduklarını söyleyen de var.

BİR YORUM YAPIN 0