Cumartesi günü ev temizliğinin sırları nelerdir? Kandillerde ev temizliği

Evinizi temizlemek için kendinize özel ayırdığınız zaman dilimleri olabilir. Ancak bazı zamanlarda yorgunluktan veya ertelemekten dolayı temizliğe ara verebilirsiniz ancak temizlik için belli günleri tercih edebilirsiniz. Özellikle kandillerde yapılan temizlik sizi ve evinizi mutlu etmeye yetecektir. Recep ayının ilk cumartesine denk gelen Regaib kandilinde evinizi nasıl temizlemelisiniz? İşte önerilerimiz...

Ev temizliği denilince akla hafta sonu, bayramlar ve bahara yakın temizlik gelmektedir. Cuma günü genellikle yoğun geçen bir gün olması nedeniyle temizliğin perşembeden yapılması daha kolay olacaktır. Bu nedenle perşembe temizliğini oldukça dikkate alarak perşembeleri belli başlı yapılan bir temizlik ile cuma gününe temiz bir ev ortamı sağlamış olabilirsiniz. 27 mart cumartesi gününün Regaip kandili; mübarek bir gece olması nedeniyle bu güne özel yapılan işlerin sünnet olarak hayra geçtiğini unutmayalım. Dip köşe kolayca yapabileceğiniz temizlikte öncelikle mutlaka ortalığı düzenli bir şekilde toplamanız gerekmektedir. Peki, temizlik yaparken nelere dikkat edilmelidir? İlk olarak hangi odadan başlanmalıdır? Haberimizle alakalı yanıtları sayfa içeriğinde bulabilirsiniz...

Ev temizliği nereden başlanmalı

Ev temizliği nereden başlanmalı

KANDİLDE EV TEMİZLİĞİ NEREDEN BAŞLANMALI?

- Misafir çok ağırlayan birisi iseniz temizliğe misafir odası veya salondan başlayabilirsiniz. Öncelikle parkelere sirke döküp bekletiniz. Daha sonra ılık su ile hoş kokulu deterjanı ile silme işlemine geçiniz.

Bayram temizliği nasıl yapılır? Ramazan ayında ev temizliğinin püf noktaları! İLİŞKİLİ HABERBayram temizliği nasıl yapılır? Ramazan ayında ev temizliğinin püf noktaları!

Perşembe günü ev temizliği

Perşembe günü ev temizliği

- Mutfaktaki bulaşıkları yıkayınız. Tekrardan yenilediğiniz deterjan karışımlı su ile mutfak raflarını ve tozlanmış yerleri siliniz. Islak yer kalamayacak şekilde kurulayınız. 

444

Ev nasıl temizlenir?

Ev nasıl temizlenir?

- Yatak odasını temizlik boyunca havalandırınız. Çamaşır kılıflarını değiştirmeyecekseniz, küvete veya duşakabinin içine çırpınız. (Yerleri silmeden elektrik süpürgesini çalıştırabilirsiniz) Temizlik işlemini bitirdikten sonra hoş kalıcı bir koku sıkınız ve bir süre odanın kapısını kapalı tutunuz.

Kandilde ev temizliği

Kandilde ev temizliği

- Son olarak tuvalet ve banyoyu temizleyiniz. Çamaşır suyu sıkıp 5 veya 7 dakika kadar bekletiniz. Daha sonra nemli bir bezle tozları alınız. Islak yer kalmayana kadar kurulayınız. İçeriyi havalandırmayı unutmayınız.

Çizilmiş yemek tabaklarını ilk günkü hale getirmenin en kolay yolu!İLİŞKİLİ HABERÇizilmiş yemek tabaklarını ilk günkü hale getirmenin en kolay yolu!

Ev nasıl temizlenir?

Ev nasıl temizlenir?

En kolay eyeliner nasıl çekilir? Eyeliner çekme yöntemleri nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

En kolay eyeliner nasıl çekilir? Eyeliner çekme yöntemleri nelerdir?
En iyi yenidoğan bebek maması hangisi? Yenidoğan bebeğe mama tavsiyeleri

İLİŞKİLİ HABER

En iyi yenidoğan bebek maması hangisi? Yenidoğan bebeğe mama tavsiyeleri

BİR YORUM YAPIN 3

Oehh 4 yıl önce

Perşembe günü kandil gibi ibadetle geçirilmesi gereken bir günü temizlikle geçirmek ve buna sevab demek.

Toplam 8 beğeni

Ayse 4 yıl önce

Bence çok haklısınız kendimizi yormayip ibadete yoğunluk vermek en guzeli

Toplam 0 Beğeni

mehmet 4 yıl önce

bursa es temizlik

Toplam 1 beğeni