3. Köprü ihalesinde flaş erteleme!

Kuzey Marmara Otoyol Projesi Kurtköy-Akyazı kesimi yapım ihalesi 31 Ağustos'a; Kınalı-Odayeri kesimi ihalesi 7 Eylül'e ertelendi.

3. Köprü ihalesinde flaş erteleme!
3. Köprü ihalesinde flaş erteleme!
GİRİŞ 24.06.2015 09:28 GÜNCELLEME 24.06.2015 09:28
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Ulaştırma Bakanlığı, 3. Boğaz Köprüsü dahil Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimlerinin yapım ihalesinde teklif alma sürelerini iki ay erteledi.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan iki ayrı ilana göre, gelen taleplerin değerlendirilmesi neticesinde tekliflerin hazırlanabilmesi için ek süreye ihtiyaç duyulacağı anlaşıldığından Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kurtköy-Akyazı kesimi yapım ihalesi 30 Haziran'dan 31 Ağustos'a, Kınalı-Odayeri kesimi yapım ihalesi de 7 Temmuz'dan 7 Eylül'e ertelendi.

YORUMLAR 20
  • haluk 8 yıl önce Şikayet Et
    Marmaray olmasın, 3. köprü ve havaalanı olmasın. millet trafikte ne yapsın. Ev ve araba alan alana. İstanbul şişti şiştiği kadar buna can mı dayanır. Dürüst olun. Lüks hayattan taviz verme nasıl olacak bu memleketin hali...
    Cevapla
  • ilhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Sadece yol kısmınındaki agaçları kesseydiniz,20 tane yol yapılır o alana.Yazıklar olsn.
    Cevapla
  • sami 8 yıl önce Şikayet Et
    sen görme özürlüsün galiba. 8 şerit otoyol ve 2 tren hattından 20 tane nasıl sığacak oraya göz var nizam var. bu kadar da sallamayın ya.
    Cevapla
  • Ensa ERVA 8 yıl önce Şikayet Et
    Mühendis kesildiniz hemen. Ne yapacaksın ağaçları. Ağaç dediğin, iş bittikten sonra ekilir. O kadar basit. Bırakın şu dar kafalılığı.
    Cevapla
  • akıl edep 8 yıl önce Şikayet Et
    %60 a az bile
    Cevapla
  • hikmet 8 yıl önce Şikayet Et
    gezi zekalıların gözü aydın tabi millete hizmet edenleri düşman ve edep dışı eleştiri yapan hain nankörlerinde gözü aydın yazık o ist halkına çöp dağları ve lağm kokusunda yaşamayı bidonlarla su çekmeyi kendine özgürlük görüyor buyrun yaşayın hayat sizin istekte
    Cevapla
  • sedat 8 yıl önce Şikayet Et
    o bi tAne yorrum var şu aşağıda milletvekillerinin maaşları ile ilgili,ha işte o yerinde bi yorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle