Karatay'dan yine gündeme bomba gibi düşen skandal sözler: Kan sulandırıcı olarak aspirin değil

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzamanı Prof. Dr. Canan Karatay, gündeme yine bomba gibi düşecek bir açıklamada bulundu. Karatay, zeytinyağının alzheimeri ve kalp krizini önlediğini belirterek, "Zeytinyağı kanı sulandırıyor. Kanı sulandırmak için aspirin yerine zeytinyağı için" dedi.

Türkiye'de ilk zeytin hasadının gerçekleştirildiği şehir olan Mersin'in Mut ilçesinde belediye ve kaymakamlık tarafından gerçekleştirilen sempozyuma İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay'da katıldı. Prof. Dr. Canan Karatay sempozyumda zeytinyağının vücuda faydalarından bahsederek, kanı sulandırmak için zeytinyağı için uyarısında bulundu.

Canan KaratayİLİŞKİLİ HABERCanan Karatay'dan beyni geliştiren 4 besin önerisi! Karatay üstüne basa basa söyledi

"Bin 400 yaşındaki bir ağaçtan elde edilen meyveler ve yağlar heyecanlandırıyor. Zeytin altındır zeytin yağı da altın suyudur." dedi 

"KANI SULANDIRMAK İÇİN ASPİRİN YERİNE ZEYTİNYAĞI TÜKETİN"

Zeytinyağının birçok hastalığa iyi geldiğini vurgulayan Prof. Dr. Karatay, şunları söyledi:

Zeytinyağı, Alzheimer, kalp krizini önlüyor, kanı sulandırıyor. Kanı sulandırmak için Aspirin ile bir sürü lüzumsuz ilaç veriliyor. Zeytinyağı kanı sulandırıyor, ayrıca şekeri düşürüyor. O kadar güçlü antioksidan var ki; bütün hücreler topluyor, beynimizi açıyor. Dışarıdan sürsek, eklem ağrılarını gideriyor. Zeytinyağını vücudumuzun ağrıyan her yerine sürebilirsiniz. Her sabah bir kahve fincanı içmelisiniz. Çocuklarımıza da içmesini öğretmemiz lazım. Yaşımız ilerledikçe daha da fazla içebilirsiniz. Yağlanmanın sebebi şekerdir, işlenmiş fabrikasyon gıdalardır. Bozulmuş trans yağlardır.

Nişan masası dekorasyonu nasıl yapılır? Evde nişan masası nasıl hazırlanır?

İLİŞKİLİ HABER

Nişan masası dekorasyonu nasıl yapılır? Evde nişan masası nasıl hazırlanır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 13

zafer gülten 7 ay önce

iyi güzelde,zeytinyağı barsakları yumuşatıyor,çoğu bünyeye fazla kullanıldımı ishal yapıyor,hele bardakla içilirse müshil vazifesi görüyor.hadi evde otursan boş bol çık tuvalete,ama millet karı koca çoluk çocuk çalışıyor,işyerlerinde tuvalet hakkı sınırlı.

Misafir 7 ay önce

Kadın doğru söylüyor ilaç tüketeceğimize doğal zeytinyağı tuketmek daha mantıklı. Allah kur'anı keriminde zeytinin üzerine yemin etmiştir peygamberimizde için sürünün diye tavsiyede bulunmuştur. Mutlaka bunda sırlar vardır.

Toplam 3 beğeni

VERİ 7 ay önce

kovid zamanı kelle paça yiyin bulaşmaz dedi ,buna inanan birsürü insan öldü ,tıp ın yüzkarası

coban 7 ay önce

herseyin fazlasi zararli.. bunu ancak damarlari cok feci sekilde tikanmiskisilere tavsiye edebilirsin.. normal saglikli bir insanda veya genclerde bunu önermek ne kadar dogru ? bilim insanlari gündeen fazla iki - üc yemek kasigi alinmasini tavsiye ediyorlar..yoksa damar duvarlarini zedeliyor fazlasi..

Toplam 1 beğeni

medo 7 ay önce

Skandal olan, kan emici ilaç şirketlerinin olmadık hastalıklar üretip, bütün dünyayı adete haraca bağlaması mı, yoksa bir yerlerinizden durmadan hastalık üretip ilaç şirketlerine para aktarıp durmayın, doğal besinlerle beslenin demek mi.

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun