SAĞLIK-SEN'den istismara karşı siyah eldiven!

Sağlık- Sen Kadınlar Komisyonu 8 Mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla, Başkent Öğretmen evinde 'Bu Toprakların Temeli Kadının Mukaddes Emeği' temalı panel düzenlendi.

SAĞLIK-SEN'den istismara karşı siyah eldiven!
SAĞLIK-SEN'den istismara karşı siyah eldiven!
GİRİŞ 06.03.2018 21:09 GÜNCELLEME 06.03.2018 21:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yakın tarihimizde kadınlarımızın yaşadığı bedellere değinilen panelde  28 Şubat mağdurları başta olmak üzere 15 temmuz’un kahraman kadınları Suriye’de savaşın kadınları ve günümüzde sağlıkçı kadınların fedakarlıkları konuşuldu. 

Panelden önce AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Aysel Kandemir, Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş ve Kadınlar Komisyonu Başkanı Burcu Gülcan konuşma yaptı. 

 

 

Sağlık-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Burcu Gülcan  yapmış olduğu konuşmasında çocuk istismarı konusunda haberlerin toplum vicdanını yaraladığını, bu konuda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın düzenleme yapılması yönündeki talimatı önemsediklerini ve millet olarak topyekün çocuk istismarının önlenmesi için, seferberlik ruhu içinde güçlerimizi birleştirilmesi gerektiğini ifade etti.

Gülcan salonda bulunan katılımcılarla SİYAH ELDİVEN giyerek hep bir ağızdan millet olarak çocuk istismarına dur diyoruz sloganı attırdı.

Salon “Çocuk İstismarına Dur” diyoruz sloganıyla inledi.

YORUMLAR 2
  • MÜSLÜMAN TÜRK 6 yıl önce Şikayet Et
    Boş işler
    Cevapla
  • G.antep 27 6 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu