Yüzdeki kırışıklıklar nasıl giderilir, yok etme yolları! Bitkisel tedavi

Cinsiyet ayrımı olmaksızın bilhassa yaşa bağlı olarak cildin esnekliğini kaybetmesiyle yüzdeki kırışıklıkların oluşumu kaçınılmazdır. Estetik açıdan rahatsız edici bir görünüme sebebiyet veren yüzdeki kırışıklıklar nasıl giderilir, yok etme yolları nelerdir? Ciltteki kırışıklıkları önlemek için bitkisel tedavi yöntemleri!

Yüzdeki kırışıklıklar nasıl giderilir, yok etme yolları! Bitkisel tedavi
Yüzdeki kırışıklıklar nasıl giderilir, yok etme yolları! Bitkisel tedavi
GİRİŞ 06.11.2018 16:47 GÜNCELLEME 07.11.2018 12:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kadın yahut erkek fark ekmeksizin yaşın artış göstermesine paralel olarak meydana gelen yüzdeki kırışıklıkları gidermek, hızlı etkili bir verim alabilmek suretiyle ateş pahası değerindeki kimyasal ürünlere ağırlıklı bir şekilde yönelme durumu söz konusu olmaktadır. Fakat bütçenizi bir hayli zorlayan bu kimyasal ürünlere servet harcamadan, yüzdeki kırışıklıkları yok etmek için evde bulunan malzemelerinizle kolay bir şekilde hazırlayabileceğiniz bitkisel tedavi yöntemleri bulunmaktadır. Bu sayede mevcut veya ileri dönemlerde yaşayabileceğiniz sarkma problemini en aza indirgeyerek, cildin sıkılaşmasına zemin hazırlayacak formüllerle artık estetik açıdan rahatsız edici görünümden kurtulabilmeniz mümkün. Peki, cildinin sağlığını düşünen ve uzun vadeli yatırım yaparak hayatın her döneminde diri ve parlak bir görünüm elde etmek isteyenler için yüzdeki kırışıklıklar nasıl giderilir, yok etme yolları nelerdir? İşte, vücudunuzun kolajen seviyesini artırarak elastikiyetini korumaya yardımcı olacak nitelikteki ciltteki kırışıklıkları önlemek için bitkisel tedavi yöntemlerini haberimizde sizi özel oluşturduk.

1)ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞI:

Üzüm çekirdeği yağı, besleyici ve nemlendirici bir yapıya ve güçlü antioksidanlara sahip olması sayesinde, cildin sağlıklı ve dinç bir görünüme kavuşmasında etkileyici rol oynamaktadır. Öte yandan yüzdeki kırışıklıkları gidermenin yanı sıra gözdeki kırışıklar için de kullanıma uygun olan üzüm çekirdeği yağının birebir etki gösterdiği kanıtlanmıştır. Böylece üzüm çekirdeği yağının yüzdeki ve ciltteki kırışıklıkları yok etmek için kullandığınız yaşlanmanın belirtilerini minumum seviyeye çeker ve yüksek oranda nemlendirerek kırışımların oluşumunu gözle görülür derecede engeller.

 

 

yüzdeki ve ciltteki kırışıklıklar nasıl giderilir

2)ZENCEFİL:

Zencefil içeriğinde barındırdığı önemli derecede antioksidan maddesi sayesinde yüzdeki kırışıklıkları gidermek isteyenler için adeta kurtarıcı görevi görmektedir. Yüzdeki kırışıklıkları önlemek için bitkisel tedavi yöntemi arayışına geçenler zencefili ciltlerini uyguladıkları takdirde kırışıklıkların oluşumu engelleyen elastikiyetin kuvvetlenmesini, böylece kolajen seviyesinin azalmasından ötürü ciltteki kırışıklıkların ve beliren ince çizgilerin meydana gelmesini azaltarak daima genç bir görünüm elde edebilmeniz mümkün. Bunu cildinize uygulayabilmek için de; 1 çorba kaşığı bal ve bir tutam rendelenmiş zencefili karıştırın ve hazırlamış olduğunuz bu karşımı her sabah düzenli olarak kulanın.

yüzdeki ve ciltteki kırışıklıklar nasıl yok edilir

3)ANANAS:

Yüzdeki ve ciltteki kırışıkların tedavisi için başvurulabilecek en önemli bitkisel tedavi yöntemlerinden bir tanesi de hiç şüphesiz ananas mucizesidir. Çünkü ananas tam bir cilt dostu olup, cildin esnekliğinin korumasında önemli ölçüde destek olurken, hem cildi neme doyurması hem de ciltte istenmeyen ölü hücrelerden temizlenmesini sağlayan özelliğe sahiptir. Yüzdeki kırışıklıkları ortadan kaldırmak isteyenlerin işini fazlasıyla görecek ananas, tüm bunların yanı sıra cildin sağlıklı bir yapıya kavuşmasını sağlayan yüksek miktarda antioksidanlar, lifler ve vitaminler barındırmaktadır. Bunu cildinize uygulayabilmek için de; ananastan bir miktar alıp cildinizi bu parçayla güzelce ovalayın. Sürmüş olduğunuz ananasın cildiniz üzerinde kuruması için 20 dakika boyunca bekleyin ve ardından ılık yahut soğuk suyla cildinizi durulama işlemini gerçekleştirin. Bunu her gün düzenli bir şekilde yüzünüzü yıkamadan önce 5 dakika boyunca cildinize uygulayabilirsiniz.

yüzdeki ve ciltteki kırışıklıklar bitkisel tedavi

4)TATLI BADEM YAĞI:

Yüz ve cilt kırışıklıklarından yakınan ve yaşlanmanın olası etkilerini geciktirmek için çareye arayanlar cildiniz için son derece etkili tatlı badem yağı kullanabilirsiniz. Tatlı badem yağı içerisinde yüksek oranda; lif, E vitamini, demir, çinko, kalsiyum, folik asit ve oleik asit barındırması sayesinde cildinizdeki mevcut kırışıklıklarınızı azaltan ve meydana gelebilecek kırışıklıkların önüne geçebilecek bir özelliğe sahiptir.Tatlı badem yağını cildinizde uygulayabilmek için; geceden belirli bir miktarda bademi çiğ süt içine batırın. Sabah olduğunda ise, bademin yüzeyinde bulunan ince iç kabuklarını temizleyin ve macun kıvamına gelinceye değin dövün. Sonrasında ise yüzünüze ve cildinize masaj yaparak uygulayın, son olarak hazırladığınız karışımı 20 ila 30 dakika boyunca bekletmenizin akabinde ılık su yardımıyla cildinizi güzelce durulayın ve bu karışımı her gün düzenli olarak uygulayın, farkı hissedeceksiniz.

yüzdeki ve ciltteki kırışıklıklar

YORUMLAR 2
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Define zeytin daliyla aranirmi ben cok merak ediyorum
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Dillerin isareti kitabini adanada bulabilirmiyim bana yardimci olursaniz memnun olurum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek