1 haftada garanti 5 kilo verdiren diyet listesi! Çok hızlı zayıflama tekniği

Nikah&düğün organizasyonu veya tatil programı gibi türlü faktörlerden dolayı kilo vermek / zayıflamak noktasında hiç vakit kaybetmeksizin faaliyete geçerek amacına ulaşmak isteyenler 1 haftada 5 kilo verdiren diyet listesini deneyebilirler. Birtakım usüllerin harfiyen uygulandığı takdirde kesin sonuç verecek 1 haftada 5 kilo verdiren garanti diyet nasıl yapılır? Zayıflamak için acele edenlere ve hedefini en hızlı yoldan isabet ettirmek isteyenlere yönelik 1 haftada 5 kilo verdiren, kadın ve erkek fark etmeden kolaylıkla yerine getirilebilecek standart diyet listesi örnek menüyü içeriğimizden öğrenebilirsiniz.

1 haftada garanti 5 kilo verdiren diyet listesi! Çok hızlı zayıflama tekniği
1 haftada garanti 5 kilo verdiren diyet listesi! Çok hızlı zayıflama tekniği
GİRİŞ 16.12.2019 10:11 GÜNCELLEME 16.12.2019 10:12
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Kadın ve erkek olmak üzere pek çok kişinin özellikle yaz aylarının gelip çatmasıyla başlayan tatil programı, davet edildiği özel bir etkinlik ve organizasyon ya da evlilik & nişan gibi özel durumlar söz konusu olduğunda aşırı kiloları daha fazla gözüne batmaktadır. Hal böyle olunca çarçabuk kilo vermek için uygulanabilecek ve en etkili sonucu kısa bir zaman diliminde gösterebilecek diyet, kür ya da detoks çeşitlerini son sürat aramaya koyulurlar. Daha sonraki süreçte de vücudunun sağlıklı bir forma girmesini sağlayacak ve hızlıca zayıflamak beklentisini en güzel şekilde karşılayacak 1 haftada 5 kilo verdiren diyet listesini baştan sona kadar tüm detaylarıyla beraber içeriğimizde yer verdik. Peki, fiziksel görünüm açısından şimdiye kadar yaşadığınız bütün problemleri ortadan kaldıracak ve vücudun sağlıklı bir yapıya kavuşmasını sağlayarak kilodan kaynaklı hastalıkları da bertaraf edecek 1 haftada 5 kilo verdiren diyet nasıl yapılır? İşte zayıflamak ve yağ yakmak adına kaybedecek zamanı olmayanların imdadına yetişecek, gerek kadınların gerekse erkeklerin yapabileceği 1 haftada 5 kilo verdiren kolay diyet listesi...

EN POPÜLER ALKALİ DİYETİNİN NASIL YAPILDIĞINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

1 HAFTADA 5 KİLO VERDİREN GARANTİ DİYET LİSTESİ...

1 haftada 5 kilo verdiren garanti diyet listesinin başarıya ulaşmasını istiyorsanız yalnızca bu listeyi uygulamakla kalmayıp beraberinde birkaç püf noktasına daha uymanız gerekecektir. Bunlar arasında 1 haftada 5 kilo verdiren diyeti yaparken sabah uykudan uyanıp akşam tekrar uyuyuncaya kadar geçen sürede muhakkak düzenli olarak 8 ila 10 bardak arasında su içerek etkili bir hale getireceksiniz. Aynı zamanda sabah vakitlerinde uykudan uyandığınız gibi bir bardak ılık suyun içine üç damla kadar limonu sıkıp tüketirseniz hem yağ yakımını ve zayıflamayı önemli ölçüde destekleyecektir hem de metabolizmanıza da hız kazandırarak 1 haftada 5 kilo verdiren diyet listesinin olumlu sonuç vermesine katkıda bulunacaktır. Aynı zamanda şayet bu güne kadar çok fazla hareket etmiyorsanız bu alışkanlığınızı acilen bırakmanız ve gün içerisinde 1 haftada 5 kilo verdiren diyeti uygularken 1 saat yürüyüşe çıkmanız sizin yararınıza olacaktır. 

İŞTE, 1 HAFTADA 5 KİLO VERDİREN EN HIZLI ZAYIFLATAN DİYET LİSTESİ...

Bu zayıflama - kilo verme programı 7 (yedi) gün yani 1 hafta boyunca aralıksız bir şekilde uygulamanız gerekmektedir…

SABAH KAHVALTISI:
*1 dilim peynir veya 1 tane yumurta
*2 tane dilim ekmek (kepekli veya çavdar olabilir)
*Bolca maydanoz, roka ve dereotu, tere
*4 adet zeytin
*Şekersiz çay (Yeşil Çayda tüketebilirsiniz)
*Ara Öğün Vakti ( Saat 10.00 gibi)
*1 çay bardağı kadar süt (istenirse süt yerine yoğurt da tüketebilirsiniz. (Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içindeki kafein nedeniyle vücut metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacaktır.)

1 haftada 5 kilo verdiren diyet

ÖĞLE MENÜSÜ:

-Izgara et (Tavuk, balık, kırmızı et) 1 porsiyon kadar eğer (Sabah yumurta tüketmediyseniz yumurta da olabilir)
-1 tane dilim ekmek (kepekli veya çavdar)
-Bol salata (Yağsız)
-1 bardak ayran (tuzsuz)

diyet listesi

İKİNDİ MENÜSÜ:

*1 bardak yoğurt ve
*2 kaşık yulaf
*1 adet mevsim meyvesi (Öğle yemeğinden sonra doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da tüketebilirsiniz)

kilo vermek

AKŞAM MENÜSÜ:

-1 kase çorba
-5 kaşık zeytin yağlı yemek
-1 kase yoğurt ve
-1 adet mevsim meyvesi

zayıflamak

KİLO ALMAMAK İÇİN NE YAPILMALIDIR? KİLO VERME YÖNTEMLERİ NELERDİR?

Verdiğiniz kiloları muhafaza etmek ve bunun dışında kilo vermek istiyorsanız yemeklerden yaklaşık yarım saat önce su tüketimine yer vermeniz gerekmektedir. Bunu sağladığınız takdirde daha fazla kalori alımının önüne geçilecektir ve yapılan araştırmalar sonucunda %44 oranında zayıflamaya yardımcı olduğu gözler önüne serilmiştir. 

Her ne kadar son dönemlerde kötü bir alışkanlık şeklinde lanse edilen kahve, tüm bu yanlış inanılışın aksine önemli ölçüde içerisinde antioksidan barındırdığı için metabolik faaliyetlerin hızını da artıracaktır. Bu da demek oluyor ki her gün düzenli olarak kahve tüketmeniz kilo vermek ve zayıflamak noktasında önemli bir atılımdır. Yine yapılan bilimsel araştırmaların neticesinde kahvenin içerisinde yer alan kafein maddesinin metabolizmayı yüzde 3 ila 11 arasında hızlandırdığı ve yağ yakımını da yüzde 10 ila 29 oranında artırdığı ortaya konulmuştur. 

Bununla birlikte özellikle yağ yakımını hızlandırmak arayışı içerisinde olanların baharatlı yiyeceklerin tüketimine özen göstermeniz gerekmektedir, çünkü baharatlı yiyeceklerin metabolizmayı hızlandırdığı ve buna bağlı olarak kilo vermeyi kolaylaştırdığı bilgisi saptanmıştır.

Aynı zamanda zayıflamak için denenmedik yöntem bırakmayan ama ne yaparsa yapsın bir türlü zayıflayamayan kişilerin acilen rafine karbonhidrat tüketiminin sıklığını azaltması gerekmektedir. Beyaz ekmek veya makarna gibi rafine karbonhidratların vücuttaki kan şekeri düzeyini hızla artırdığını ve buna bağlı olarak açlık duygusunun hissedilmesine yol açtığı görülmektedir. Rafine karbonhidrat içeren gıdaları tükettikten çok kısa bir zaman içerisinde iştah duygusunun kabarmasına ve daha fazla kalori alımına davetiye çıkarmaktadır.

kilo almamak için ne yapılmalıdır? kilo verme yöntemleri

YORUMLAR 80
  • BTS Army 1 yıl önce Şikayet Et
    benim 13 yaşım var ve zayıflamak istiyorum 68 kiloyum boyum 1.53 ve gerçekten işe yarıyormu yarın bbaşlıyom
    Cevapla
  • raspinya 2 yıl önce Şikayet Et
    yulaf yerine çiya tohumu olurmu
    Cevapla
  • Gül 2 yıl önce Şikayet Et
    bence fazla kalorili
    Cevapla
  • elanur 3 yıl önce Şikayet Et
    bence çok güzel her zaman uymaya çalışıcam
    Cevapla
  • Hayır! 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayyyyır
    Cevapla
  • isimsiz kız 3 yıl önce Şikayet Et
    ben 13 yaşındayım 51 kiloyum ve 1.69 boyum var diyetteyim karantina başlamdan önce 47 kilo idim sonra 60 kilo oldum şimdi ise 20 gündür diyet yaparak 51 kilo oldum bunu başardım ama yinede kendimi durduramıyorum zamnaında kiloluydum ve bunun hakkında benimle dalga geçildi vücudumu sevmiyodum ve hla sevmiyorum bu bir hastalık mı bilmiyorum ama yindede hala diyete devam edicem ve kilo vericem ve bırakabilirmiyim bilmiyorum kendime bir söz vermiştim karantinada e o sözü tutucam yinede kilo almak istemiyorum
    Cevapla
  • emine 2 yıl önce Şikayet Et
    13 yaş için 51 kilo gayet normal ideal yani bence çok uzatma bu diyeti çünkü bir zamandan sonra sağlıksız beslenmiş oluyorsunuz yani vücut sürekli aynı şeyler yendiğinden dolayı diğer vitaminlerden mahrum kalıyor .
    Cevapla
  • hatice 2 yıl önce Şikayet Et
    bencede bn de 13 vyaşındayım nasıl diyet yapıyosun bana da tarifini verimisin ve bende senin gibiydim
    Cevapla
  • Gül 2 yıl önce Şikayet Et
    senin azminden bende istiyorum kızım
    Cevapla
  • azrdcl 2 yıl önce Şikayet Et
    her halin çok güzel ve daha çok gençsin ergenlikte kilo alıp vermen kadar normal bir olay yok kendine lütfen yüklenme.sağlıksız şekilde verdiğin kiloların 2 katını geri alırsın. uyku düzenin olsun sağlıklı beslen ve hareket et bunlardan başka birşey yapmak zorunda değilsin.
    Cevapla
  • makbule 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha gelişim çağında olduğun için boyunun uzaması; vücut gelişimini tamamlaman için bir zayıflama diyete ihtiyacın yok; boyun çok iyi ki daha da uzayacaksın demektir. Kısa sürede verilen kilolar kas kaybına sebep olabiliyor. zayıflama diyeti yerine sağlıklı beslenme diyeti uygulayabilirsin. Ayrıca bu boyla istersen voleybol yada basketbol da oynayabilirsin. Kilonu korumanda ve kas gelişimini destekler. Unutma ki senle dalga geçen herkesin kendi açığı kapatmak için seni göz önünde tutmak istiyor. senim kendi hakkındaki düşüncelerin onların söyledikleri olmasın.
    Cevapla
  • HELLO 3 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba BMI 17.9 aslında vücut kitle indeksi 18.5-25 arası olması normal kabul edilir.Sen zaten ideal kilonun altındasın ve kilo vermeye devam etmek istiyorsun kastan mı yağdan mı verdin bu önemli.Vücudun yağa ihtiyacı var,hormanal dengen bozulabilir.Diyetisyene gidip danışabilirsin ideal kilom ne yağ kas oranın bunları öğrenmelisin.İleride hala kilo verme düşüncelerin olursa ve bu aşırıya kaçarsada psikologa gitmeni tavsiye ederim.Bu tehlikeli bir durum.Anorexia yı araştır istersen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!