Yağları parçalayan haşlanmış yumurta diyeti listesiyle farkı bariz keşfet!

Haşlanmış yumurta diyeti, besin tüketiminde belirli temel sınırlamaları esas olarak alıp ağırlık noktasını yumurtaya dayandıran kilo verme yöntemi olarak sıkça tercih edilmektedir. Bir an önce kilo vermek kaygısıyla göze alınan türlü masraflardan uzak durmak isteyen, kolay ve hızlı uygulanabilir zayıflama yöntemi arayışında olanlara özel 3 günlük & 1 haftalık gibi seçeneklere sahip haşlanmış yumurta diyeti nasıl yapılır? Tüketimine yer verilmesiyle beraber metabolizmanın çalışma hızını yükseltip vücudun her bölgesindeki yağları parçalayan Yumurta diyeti listesi!

Yağları parçalayan haşlanmış yumurta diyeti listesiyle farkı bariz keşfet!
Yağları parçalayan haşlanmış yumurta diyeti listesiyle farkı bariz keşfet!
GİRİŞ 04.11.2019 14:21 GÜNCELLEME 04.11.2019 14:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Aslında hemen herkesin uzaktan veya yakından aşina olduğu Yumurta diyeti, besleyicilik ve doyuruculuk açısından kilo vermek arzusu içerisinde olanları son derece tatmin etmesi sayesinde uygulaması da bir hayli kolay olan zayıflama yöntemleri arasında yer almaktadır. 7 günde 5 kilo verdiren Yumurta diyeti, vücut enerjisini sabahtan akşama kadar yüksek kalmasını sağlarken bir yandan da fazla kiloya dönüşecek yağların vücutta depolanmadan hızlı bir şekilde yakılmasına destek olması sayesinde zayıflamak isteyenlerin memnuniyetini en iyi şekilde sağlamaktadır. Peki, kurallara uygun, düzenli ve makul görülen süreye kadar gerçekleştirilecek bir programla beraber spor (egzersiz) hareketleriyle de desteklenmesi lazım gelen yumurta diyeti nasıl yapılır? Gün içerisinde geçmek nedir bilmeyen iştah hissinin kapanmasına yardımcı olarak hızlı ve etkili zayıflatmasının yanı sıra sağlıklı biçimde 7 günde 5 kilo verdiren yumurta diyetinde dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? İşte; gerek vitamin, kalsiyum ve mineral gerekse çinko, fosfor ve demir açısından zengin besin değerlerini almanızı sağlayacak mucize diyet hakkında merak edilenler...

ŞOK HAŞLANMIŞ YUMURTA DİYETİ FAYDALARI VE YARARLARI NELERDİR?

Yumurta hem karbonhidrat ve kalori bakımından oldukça düşük hem de protein açısından ele aldığımızda epey yüksek olması sayesinde zayıflamak için diyet listelerine yönelenlerin yararlandığı en başarılı sonuç gösteren alternatiflerden bir tanesidir. Özellikle kahvaltı sofralarında haşlanmış veya tavada seçeneğiyle beraber keyifle tüketilen ve yıllardır süregelen bir alışkanlık haline gelen yumurtanın kilo verdiren özelliği de taşıması sayesinde sağlıklı, etkili ve kalıcı bir diyet programının baş tacı olarak görülmeye başlanmıştır. Yumurta diyeti için pek çok liste bulunmaktadır, ancak sizinle en çok tercih edilen 7 günde 5 kilo verdiren diyet listesinin içerisinde neler olduğundan ve nasıl uygulanması gerektiğinden söz edeceğiz.

yumurta diyeti faydaları yararları nelerdir

HIZLI KİLO VERDİREN YUMURTA DİYETİ NASIL GERÇEKLEŞTİRİLİR?

7 günde 5 kilo verdiren yumurta diyetini yaparken öncelikli olarak içerisinde asit, aşırı kalori ve yapay şeker barındıran içeceklerin tüketiminden sakınmanız gerekmektedir. Bunun yerine yeşil çay, aşırıya kaçmayacak şekilde taze sıkılmış ve içerisine şeker ilave edilmemiş meyve suyu ve tabi ki en önemlisi bol miktarda su tüketebilirsiniz. Bununla birlikte her diyet çeşidinde olduğu gibi yumurta diyetini de uygularken su içmeyi asla ihmal etmemeniz ve bu zayıflama programından sonra da verilen kiloyu muhafaza ederek geri almamak ve sağlıklı bir yaşam sürebilmek için su tüketiminin alışkanlık haline getirilmesi gerekmektedir. Aynı zamanda kilo verme sürecinde size vaat edilen sonuca başarılı bir biçimde ulaşabilmeniz açısından yalnızca yumurta diyetiyle sınırlı kalmayıp gün içerisinde hareket etmeye de yeterli özeni göstermeniz lazımdır. Son olarak yumurta diyetini 1 hafta boyunca uygulamanız ve sağlığı büyük bir zarara uğratmaması açısından da bu sürenin üzerine çıkmamanız önerilmektedir.

yumurta diyeti nasıl yapılır

KESİN ZAYIFLATAN HAŞLANMIŞ YUMURTA DİYETİNİ KİMLER UYGULAMAMALIDIR?

Yumurta diyetini; kolesterol düzeyi yüksek seyreden, düzenli biçimde ilaç kullanan, herhangi bir karaciğer hastalığına sahip olan ve safra kesesi olmayan kimseler için yumurta tüketimi risk unsuru teşkil edeceğinden uzman hekime danışmadan uygulamamaları gerekmektedir. Kalp rahatsızlığı bulunan kimselerin sağlığı için tehlikeli sonuçlar doğurmaması açısından yumurta diyeti önerilmemektedir. Bununla birlikte yumurtaya kadar alerjik semptom gösteren kişilerin de bu diyeti uygulamadan evvel alerji testinden geçmeleri ve şayet böyle bir hassasiyeti varsa da yumurta diyetinden kaçınmaları gerekmektedir.

yumurta diyetini kimler uygulamamalıdır

GARANTİ 1 HAFTADA 7 KİLO VERDİREN HAŞLANMIŞ YUMURTA DİYET LİSTESİ ÖRNEK MENÜ...

-YUMURTA DİYETİ PAZARTESİ 1.GÜN

*Kahvaltı – Meyve ve 2 haşlanmış yumurta
*Öğle yemeği – Meyve ve 2 dilim ekmek
*Akşam yemeği – Salata ve ızgara tavuk

-YUMURTA DİYETİ SALI 2.GÜN

*Kahvaltı – Meyve ve 2 haşlanmış yumurta
*Öğle yemeği – Yeşil salata ve ızgara tavuk
*Akşam yemeği – 2 haşlanmış yumurta, salata ve portakal

-YUMURTA DİYETİ ÇARŞAMBA 3.GÜN

*Kahvaltı – Meyve ve 2 haşlanmış yumurta
*Öğle yemeği – Peynir, bir dilim ekmek ve domates
*Akşam yemeği – Salata ve ızgara tavuk

-YUMURTA DİYETİ PERŞEMBE 4.GÜN

*Kahvaltı – Meyve ve 2 haşlanmış yumurta
*Öğle yemeği – Meyve
*Akşam yemeği – Salata ve ızgara tavuk

-YUMURTA DİYETİ CUMA 5.GÜN

*Kahvaltı – Meyve ve 2 haşlanmış yumurta
*Öğle yemeği – Haşlanmış sebze ve 2 haşlanmış yumurta
*Akşam yemeği – Izgara balık ve salata

-YUMURTA DİYETİ CUMARTESİ 6.GÜN

*Kahvaltı – Meyve ve 2 haşlanmış yumurta
*Öğle yemeği – Meyve
*Akşam yemeği – Salata ve ızgara tavuk

-YUMURTA DİYETİ PAZAR 7.GÜN

*Kahvaltı – Meyve ve 2 haşlanmış yumurta
*Öğle yemeği – Haşlanmış sebze, haşlanmış tavuk ve domates salatası
*Akşam yemeği – Haşlanmış sebze

YORUMLAR 1
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    işe yarıyor mu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme