Garanti Maydanoz suyu ile zayıflama - Düzgün bir fizik için Maydanoz kürü

Maydanozun başlıca kilo verdirici olarak faydalanılması vücuttan güçlü bir toksin attırıcı işleve sahip olmasından kaynaklanmaktadır. Sağlıklı ve hızlı zayıflamak niyetinde olanların pek çok platformlar aracılığıyla araştırmalarda bulunduklarında karşılarına çıkan ilk zayıflama yollarının başında gelen ödem atan ve yağ yakan maydanoz suyu ile zayıflama yönteminde nelere dikkat edilmelidir? 1 hafta gibi çok kısa bir süre zarfında bedeniniz üzerindeki olumlu etkilerini en güzel şekilde göstermeye başlayan hızlı kilo verdiren ve kesin zayıflatan Maydanoz suyu kürü diyeti nasıl uygulanır?

Garanti Maydanoz suyu ile zayıflama - Düzgün bir fizik için Maydanoz kürü
Garanti Maydanoz suyu ile zayıflama - Düzgün bir fizik için Maydanoz kürü
GİRİŞ 31.08.2019 22:02 GÜNCELLEME 04.10.2019 11:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Maydanoz suyunun diyet yani zayıflama alanında kullanılmasının ilk sebebi herhangi bir şekilde kalori içermemesinin yanı sıra kan dolaşımını ve dolayısı ile metabolizmayı da hızlandırmasıdır. Sindirimi kolaylaştırması, toksinlerin vücuttan atılmasını sağlaması ve fazla sudan kurtulmanıza yardımcı olması ise diğer avantajları arasında sayılabilir. Kesin zayıflatan ve hızlı kilo verdiren maydanoz suyu kürünün içerisinde yer alan bileşenler ve idrar yollarını çalıştırıcı etkileri sayesinde vücudunuzda oluşan ödemden kurtulacaksınız, yağ yakıcı etkisi sayesinde, hareketsiz bölgelerinizde yer alan fazla yağ sorununuz da ortadan kalkacak. Kalp ve damar sağlığını koruması, yaşlanma belirtilerini durdurması ve inme – kalp krizi gibi riskleri ortadan kaldırma işlevlerinin yanı sıra fazla kilolardan kurtulmak için maydanoz suyu ile zayıflama yöntemi nasıl yapılır? İçerisinde yüksek miktarda vitamin, demir ve kalsiyum barındırmasının ve ödem / şişkinlik gibi rahatsızlıkların önüne geçmesinin dışında bel incelten, basen ve göbek yağlarını eriten Maydanoz suyu kürü diyeti nasıl uygulanır?

EN POPÜLER ALKALİ DİYETİNİN NASIL YAPILDIĞINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

MAYDANOZ SUYU KİLO VERDİRİR Mİ?

Maydanoz suyu, elbette ki zayıflamaya yardımcı olan en etkili besinler arasındadır ancak tek başına kilo verdirici etkisi bulunmamaktadır. Yani sağlıklı ve düzenli/dengeli bir beslenme programı ve egzersiz/spor hareketleriyle desteklendiği zaman maydanoz suyu kürünün zayıflatıcı etkisinden söz etmek mümkündür. 

Maydanoz suyu özellikle düşük kalorili diyetlerde alınan besinlerin vücut tarafından daha iyi işlenmesini sağlar, sindirimi hızlandırır, vitamin ve mineral desteğiyle vücudu dinç tutar.

Maydanoz çayı yüksek oranda idrar sökücü etkiye sahiptir. Bu etki sayesinde vücuttaki ödemin atılması ve detoks etkisi sayesinde kilo vermenizi hızlandırır ve başlangıçta ki fazlalıklardan kurtulmanızı sağlar. Aynı zamanda maydanoz suyu idrarla birlikte vücuttan yağ ve toksik maddelerin atılmasını da sağlayacaktır.

MAYDANOZ SUYU İLE ZAYIFLAMA YÖNTEMİNİ UYGULARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTALAR NELERDİR?

Maydanoz kürü pek çok insanın rahatlıkla kullanabileceği bir kürdür, bu kürle birlikte eninde sonunda herkes arzu ettiği kiloya ulaşmış olacaktır. Şu husus da akıldan asla çıkarılmamalıdır ki yalnızca bu maydanoz suyu kürü ile beraber kilo vermeniz zaman alabilir ve zor olabilir. Maydanoz kürünü yapmanızın dışında dengeli/düzenli beslenmeyi, ara-ana öğünleri dikkatli biçimde yiyerek alınması gereken kalorinin dışına çıkmamayı, günde 2,5 litre su tüketmeyi ve her gün düzenli bir şekilde aksatılmaması gereken yürüyüş, spor gibi faaliyetleri de ihmal etmemek gerekmektedir. Çünkü bunlar etkili ve hızlı zayıflamanız noktasında tamamlayıcı unsurlardır.

MAYDANOZ SUYU KÜRÜ FAYDALARI NELERDİR?

Maydanoz metabolizmayı hızlandırarak uyku esnasında da yağ yakımına yardımcı oluyor. Uzmanlar bu yüzden özellikle uyku öncesi tüketimin çok daha sağlıklı ve doğru olacağını ifade ediyor. İnsan vücudunun en zayıf ve en yavaş olduğu anlardan bir tanesi uyku anıdır. Maydanoz suyu, bu anı da en iyi şekilde değerlendiriyor ve uyku esnasında yağ yakımını da mümkün kılıyor.

Maydanoz deyince bağışıklık sistemini akla geliyor. İçeriğindeki A, C, K vitaminleriyle folat, bağışıklık sisteminizi güçlendirirken, A vitamini lenfosit ve beyaz kan hücreleri üzerinde doğrudan etkilidir. Klorofil içeren maydanoz, anti bakteriyel anti mantar özelliklere sahiptir.

Toksin attırıcı bir bitki olduğu için hem sağlıklı yaşam için hem de kilo vermeye yardımcı olması için başvurulan en önemli bitkilerden biridir.

Normalde vücutta bulunması gereken suyun daha fazlası olması şeklinde tanımlanan ödemin dışarı atılması konusunda etkilidir.

Maydonoz suyu idrar yolları enfeksiyonları tedavisi için de kullanılıyor ve iltihap sökücü etki yapıyor. Böylece vücuttaki fazla sıvının atılması için ödem söktürücü yarar sağlıyor.

Mide ve bağırsak problemi olan bireylerin maydanoz suyu içmesi ile sindirim sistemi rahatsızlıklarının azaldığı bir gerçektir. Folik asit içeriği yüksek olan maydanoz, sinir sisteminin daha düzenli çalışmasında da önemli bir göreve sahiptir.

Maydanoz suyu ya da taze maydanozun zayıflama üzerine bir diğer etkisi ise vitamin ve mineral yönünden zengin olan bitki tüketildiğinde tokluk hissini uzatır.

Maydanoz suyu güçlü bir antioksidan olduğu için vücudun zararlı maddelerden arındırmaya destek olur ve cildin yenilenmesini sağlar.

MAYDANOZ SUYU İLE ZAYIFLAYAMA YÖNTEMİNDEN YARARLANANLARIN YORUMLARI…

Maydanoz suyu diyetini uygulayan insanlardan topladığımız genel bir bilgiye göre, uygulamaya başladıktan ortalama 1 ay sonra zayıflamaya başladıklarını öğrendik. Yağların erimeye başlaması ile birlikte ilerleyen aylarda özellikle bel ve basen bölgelerinde incelmeler olduğu tespit edilmiştir.

MAYDANOZ SUYU İLE ZAYIFLAMA YÖNTEMİNİ KİMLER YAPMAMALIDIR?

Herhangi bir ilaç ile beraber kullanılmamalıdır. Özel bir tedavi uygulayanlar bu kürü doktorlarına danışmadan uygulamamalıdır. Emziren annelerin ve hamile bayanların sadece bu zayıflama kürünü değil hiç bir kürü kullanmaması önerilir. Herhangi bir rahatsızlığı olanlar, mutlaka doktorlarına danışarak kullanmalarında fayda vardır.

MAYDANOZ SUYU KÜRÜ DİYETİ TOPLAMDA KAÇ KİLO VERDİRİR?

Eğer sağlıklı bir diyet programı uygulamıyorsanız ne kadar içerseniz için her hangi bir kilo kaybına neden olmayacaktır. Kendinize uygun bir diyet programı ve egzersiz planı ile birlikte bu kürü uygularsanız 1 ay içerisinde 8 ile 10 kiloya kadar sağlıklı zayıflamak mümkün. Ayrıca zayıflama esnasında şişliklerin inmesine yardımcı bölgesel kilo kayıplarına öncülük edecektir.

MAYDANOZ SUYU İLE ZAYIFLAMA YÖNTEMİ İÇİN GEREKLİ MALZEMELER!

*20 adet maydanoz dalı (saplarıyla birlikte)

*1 adet limonun suyu

*1 su bardağı su

ETKİLİ VE HIZLI KİLO VERDİREN MAYDANOZ SUYU KÜRÜ DİYETİ NASIL YAPILIR?

Saplarıyla beraber kullanılması gereken tüm maydanozları ve limonu suyla durulayın. Sonrasında kürünüzü hazırlamak maydanozlarınızı blendera yerleştirin. Ardından limonlarınızın suyunu sıkma işlemini gerçekleştirin ve bu suyu maydanozlarınızın üstüne ilave edin. Bir sonraki aşamada da suyu da blendera ekleyin ve blenderı çalıştırmaya başlayın. Maydanozlu limonlu karışımınız tamamlandı, afiyet olsun....

GÖBEK YAĞLARINI ERİTEN VE KESİN ZAYIFLATAN MAYDAONOZ SUYU KÜRÜ DİYETİ NASIL UYGULANIR?

Bu zayıflama kürünü, sabah vakitlerinde aç karnınıza tüketebilirsiniz. Fakat dikkat edilmesi gereken nokta ise, yaptığınız bu karışımı 2 hafta (15 gün) süresince uygulamanızın ardından 1 hafta veya 5 gün kadar ara vermeniz lazım gelmektedir. Akabinde isterseniz yine aynı şekilde 2 hafta tüketip 1 hafta ara vererek kullanmayı sürdürebilirsiniz.

YORUMLAR 2
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    maydanoz çok etkili bir bitki sakın 3 günden fazla kullanmayın böbreklerinizdeki kum ve taşları hareket etirir böbreğinizin tahriş olmaması için dikkatli kullanın bunu en iyisi bir hekim kontrolünde kullanın çünkü her bünye aynı değildir 3 güğn kullanıp 3 gün ara verin bu böbrekteki tüm şeyleri temizliyor ama tahriş etme tehlikesini de unutmamak gerek salatalarda veya normal limon sıkıp tüketin gerçekten faydalı ben 7 gün kullanan birini gördüm yaz sıcağında yorganla dolaşıyordu üşüyorum böbreğmi tahriş etti maydanoz çok kullanmışım dedi
    Cevapla
  • ayşe 4 yıl önce Şikayet Et
    denemeyi düşünuyordum ama aralikli yaparim bende
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar