Yağları yakan besinler!

Yağ yakan besinler sayesinde fazla kilolardan kurtulmak artık mümkün. Nasıl mı? İşte cevabı;

Yağları yakan besinler!
Yağları yakan besinler!
GİRİŞ 19.02.2012 15:40 GÜNCELLEME 19.02.2012 15:40

Kadınların en büyük sorunlarından biride kilo problemidir. Kilo alımına neden olan besinlerden uzak durmanın yanı sıra yağ yakıcı besinleri de sık olarak tüketilmesi gerekir. Diyet yaparken listenize yağ yakıcı besinleri eklerseniz daha hızlı kilo verip, istediğiniz sonuca daha kolay ulaşmış olursunuz. Bunun için günün her öğününde mutlaka yağ yakıcı besinler tüketmelisiniz. Peki, yağ yakıcı besinler hangileridir gelin birlikte inceleyelim.

Yağ yakımını hızlandırmak ve kilo vermek için greyfurt, yoğurt, kırmızıbiber ve hindiba uzmanlar tarafından en çok önerilen besinlerdir.

Greyfurt:
Vücudun yorgunluğunu alarak tokluk hissi verir. Bu sayede daha az yemek yemenizi sağlar. Ayrıca toksin atmada etkili bir meyvedir.

Yoğurt:
Kalsiyum deposu olan yoğurt metabolizmayı hızlandırır. Bu yüzden her öğünde özellikle az yağlı ya da yağsız yoğurt tüketilmelidir.

Kırmızıbiber:
Kırmızıbiber acı olması sayesinde vücudun kan dolaşımını hızlandırarak vücut ısısını yükseltir. Böylece daha fazla kalori yakmamıza neden olur.

Hindiba: İçerdiği güçlü maddeler nedeniyle vücudumuzdan asitlerin atılmasını sağlayıp, metabolizmanızın düzenli olarak çalışmasını sağlar. Ayrıca kan damarlarına olumlu etki yaparak hazmı kolaylaştırır.

Kadın haberleri

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!