Kirpik kıvırıcıyı kullanmanın en doğru yolu

Daha doğal bakışlar için daha önce hiç aklınıza gelmeyen bir yöntemimiz var: Kirpik kıvırıcıyı saç kurutma makinesiyle ısıtınca, bakın ne oluyor…

Kirpik kıvırıcıyı kullanmanın en doğru yolu
Kirpik kıvırıcıyı kullanmanın en doğru yolu
GİRİŞ 23.05.2017 11:10 GÜNCELLEME 23.05.2017 11:10

Hacimli ve kıvrık görünen kirpikler göz makyajının kusursuz görünmesini sağlayan önemli ipuçlarından biridir.

Kirpiklerinin yeteri kadar kıvrımlı olmadığını düşünen kadınların en büyük yardımcısı kirpik kıvırıcılar bu noktada devreye giriyor.Hem kirpik kıvırıcı hem de amaca uygun bir maskara kullanıldığında ise genellikle kıvrık kirpikler artık hayal olmaktan çıkıyor.

Bu işlemlere rağmen kirpiklerinizin yeteri kadar kıvrımlı olmadığını düşünüyorsanız takma kirpiklere dönüş yapmak yerine önereceğimiz bu 2 yöntemi deneyebilirsiniz;

Kirpik kıvırıcınızı kısa süre saç kurutma makinesiyle ya da sıcak suyla ısıtıp uygularsanız kirpiklerinizi daha kıvrımlı hale getirebilirsiniz.

Burada dikkat etmeniz gereken nokta; kıvırıcıyı kirpiklerinize değdirmeden önce eliniz ile ideal sıcaklıkta olup olmadığını kontrol etmeniz gerekmektedir.

Hacimli ve kıvrık kirpikler için artık çoğu kadın tarafından bilinen diğer yöntem ise kirpiklere bir fırça yardımıyla vazelin uygulamaktır.

Vazelin kirpiklerinize bakım yaparken kıvrık görünmesine de yardımcı olur. Kirpiklerinize vazelin uygularken gözünüze değdirmemeye özen gösterin.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!