Mesut'tan BJK TV'ye G.Saray açıklaması!

Real Madrid'in Galatasaray ile oynayacağı rövanş maçı öncesinde Türk asıllı Alman orta saha oyuncusu Mesut Özil, BJK TV'ye konuştu.

GİRİŞ 08.04.2013 15:44 GÜNCELLEME 08.04.2013 17:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İspanya'nın Real Madrid takımının Türk asıllı futbolcusu Mesut Özil, Galatasaray ile yarın oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçını kazanacaklarına inandığını söyledi.

İspanyol ekibinin BJK İnönü Stadı'nda yaptığı antrenman öncesinde BJK TV'ye açıklamada bulunan Mesut Özil, Galatasaray'ı sahalarındaki ilk maçta 3-0 yendiklerini hatırlatarak, "Şampiyonlar Ligi'nde şansımızı iyi görüyorum. Yarınki maç çok zor olacak. Galatasaray evinde oynuyor ve taraftarları çok büyük destek verecek. Kendi oyunumuzu oynarsak, kazanacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Özil, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun kendisine çok destek verdiğini anlatarak, şunları kaydetti:

"Jose Mourinho ile çalışmak çok güzel. Real Madrid'e gitmeden önce de onunla çalışmak istiyordum. Şimdi birlikteyiz. Benim için dünyanın en iyi antrenörü. Real Madrid gibi bir takımda ilk 11'de oynamak kolay değil. Mourinho bana çok büyük destek veriyor. Ben de sahada yeteneğimle ona teşekkür ediyorum. Real Madrid gibi bir takımda oynadığım için çok mutluyum."

Beşiktaş ile ilgili bir soru üzerine, Türkiye Ligi'ni fazla takip etmediğini dile getiren Özil, "Arkadaşlarımdan bilgi alıyorum. Beşiktaş çok büyük bir takım, bunu biliyoruz. Eskiden Werder Bremen'de Almeida ile birlikte oynuyordum. Arada sırada onunla telefonda konuşuyorum. Konuştuğumuzda bana 'Beşiktaş çok büyük bir kulüp, İstanbul'da yaşamak çok güzel' diyor. Ona da bol şans diliyorum. Beşiktaş'a da ligde başarılar diliyorum'"ifadelerini kullandı.

İstanbul'da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu vurgulan Mesut Özil, "Arkadaşlarım, ailem İstanbul'da yaşıyor. Arada sırada izin yapmaya geliyorum. Maalesef izin çok kısa geçiyor, bir haftalığına gelebiliyorum" dedi.

Daha önce Beşiktaş'ta forma giyen İspanyol oyuncu Guti'nin kendisiyle ilgili övgü dolu sözlerinin belirtilmesi üzerine Mesut Özil, ''Eskiden onun maçlarını izliyordum çünkü Real Madrid'in hastasıydım. Gittiğimde herkes beni onunla kıyasladı. Sol ayağı mükemmeldi, çok iyi bir oyuncuydu. Hakkımdaki güzel sözlerinden dolayı da gurur duyuyorum, ona teşekkür ediyorum'' değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • OTTOMAN EMPİRE 10 yıl önce Şikayet Et
    hayır BEŞİKTAŞI TAKİP ETMİYORUM dedi :)). helal be mesut...
    Cevapla