Bayern'in yıldızlarından Beşiktaş yorumu

Şampiyonlar Ligi son 16 Turu'nda temsilcimiz Beşiktaş ile eşleşen Alman ekibi Bayern Münih sosyal medya hesaplarından Türkçe paylaşımda bulundu.

Bayern'in yıldızlarından Beşiktaş yorumu
Bayern'in yıldızlarından Beşiktaş yorumu
GİRİŞ 11.12.2017 15:15 GÜNCELLEME 11.12.2017 20:36
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Bayern Münih'in Alman yıldızı Müller ise Beşiktaş eşleşmesini değerlendirdi. İstanbul'daki atmosferde oynamak için sabırsızlandığını ifade eden Müller, "Kuradan memnunuz. iki güzel maç olacak. Beşiktaş'ın Leipzig ile oynadığı maçı izlemiştim. İstanbul'daki atmosferde oynamak için sabırsızlanıyorum" şeklinde konuştu. 

"NAKAVT İÇİN DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ"

1997-1998 yılında iki takımın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı karşılaşmadan bir görsel paylaşan Alman temsilcisi fotoğrafın altına, "Nakavt için döt gözle bekliyoruz" yorumunu yaptı.

MATS HUMMELS: "BEŞİKTAŞ!"

Alman ekibinin tecrübeli stoperi Mats Hummels'de kura çekimi sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Hummels, "Besiktas it is!" mesajını paylaştı

RİBERY İSTANBUL'A GELECEĞİ İÇİN HEYECANLI

Daha önce Türkiye'de Galatasaray forması giyen Franck Ribery'yi İstanbul heyecanı sardı. Fransız yıldız, sosyal medya hesabından "Türkiye'ye gidiyoruz" yazdı.

ROBBEN: ATMOSFERE HAZIRLIKLI OLMALIYIZ

Bayern Münih'in Hollandalı futbolcusu Arjen Robben Türkiye'deki zor atmosfere karşı hazırlıklı olmaları gerektiğini söyledi.

Robben, kendisinin şimdiye kadar Beşiktaş'a karşı oynamadığını belirterek, "İyi hazırlanıp dikkatli olmamız lazım. Leipzig ile aynı gruptaydılar. Türkiye'de atmosfer her zaman süper, buna hazırlıklı olmalıyız." ifadelerini kullandı.

KIMMICH: KOLAY KURA

Bayern Münih'in genç futbolcusu Joshua Kimmich ise yaptığı açıklamada, bulundukları grubu lider olarak bitiren Paris Saint-Germain'in Real Madrid ile eşleştiğine işaret ederek, Bayern Münih'in grup ikincisi olarak daha kolay bir kura çektiğini ifade etti.

"Kağıt üzerinde güzel bir kura" diyen Kimmich, İstanbul'a hiç gitmediğini ancak Leipzigli oyunculardan orada büyük bir atmosferin hakim olduğunu bildiğini kaydetti.

SULE: BABEL'İ TANIYORUM

Bayern Münih'te oynayan Niklas Süle de, Beşiktaş'ın kadrosunda iyi futbolcular bulunduğunu belirterek, "Hangi kaliteye sahip olduklarını grup maçlarında gördük. Ryan Babbel'i Hoffenheim'dan tanıyorum." şeklinde konuştu.

Süle, Beşiktaş'a karşı Münih'te oynayacakları ilk maçı kazanmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR 13
  • recep / ist 6 yıl önce Şikayet Et
    en kötü tek farkla mağlup olup dönersek (gollü) İstanbul'u tanıtırız onlara ve umarım çok daha sürpriz bir sonuçla döneriz inşallah... Ben Beşiktaşlıyım ama bu maçta her Avrupa'da oynayan takımlarımız gibi TÜRKÜM... Canına okuyun Almanların , haydi kartalım.....
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    ayrıca bu beşiktaş bu bayerni almanyada yenecektir...
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş deplasmanda kök söktürüyor bayern için üzgünüm istanbuldan nasıl üzgün olacaklarını anlıyorum ...beşiktaşı kimse küçümsemesin...
    Cevapla
  • Celal 6 yıl önce Şikayet Et
    Maça ezik çıkmayalım yeter. Unutmayalım ki onlar da 11 kişi oynayacak.
    Cevapla
  • Reis 6 yıl önce Şikayet Et
    Fbliyim ama bu gurur hepimizin yiyin su almanlari
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle