Cüneyt Çakır Beşiktaş'ı yaktı! Bayern...

Alman ekibinin, grupta Paris Saint-Germain ile oynadığı ve 3-1 kazandığı son maçı Cüneyt Çakır yönetirken, tecrübeli hakem yanlış bir kararı sonrasında adeta Beşiktaş’ı yaktı.

Cüneyt Çakır Beşiktaş'ı yaktı! Bayern...
Cüneyt Çakır Beşiktaş'ı yaktı! Bayern...
GİRİŞ 16.12.2017 15:56 GÜNCELLEME 16.12.2017 19:01
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Habertürk'ün haberine göre; Sezon başında Lyon’dan transfer edilen ve Carlo Ancelotti ayrıldıktan sonra özellikle Şampiyonlar Ligi’ndeki performansını yükselten Corentin Tolisso, 2 gol attığı PSG maçında ceza alanı içinde hakemi aldatmaya yönelik bir hareket yaptı. Ancak Cüneyt Çakır, sarı kartı bulunmasına karşın bu aldatıcı hareketinden dolayı ikinci bir sarı kart gösterip Fransız futbolcuyu oyundan atmadı. Halbuki aynı Çakır, bu sezon oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Belhanda’ya benzer bir pozisyon sonrası ikinci sarı kartını çıkarıp oyun dışı bırakmıştı.

Devler Ligi’nde bu sezon 3 golü bulunan Tolisso o gün kırmızı kart görseydi Bayern Münih’in, Beşiktaş ile 20 Şubat’ta oynayacağı ilk maçta forma giyemeyecekti. Kartal da böylece önemli bir avantajın sahibi olacaktı. Öyle ki Tolisso geçen sezon Lyon formasıyla Avrupa Ligi’nde Beşiktaş’ın rakibi olmuştu. Yıldız oyuncu, Fransa’da oynanan ve 2-1 kazandıkları ilk maçta Siyah-Beyazlılar’a bir gol atmıştı.

YORUMLAR 41
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    İçimizde ne kadar alman varmış be!
    Cevapla
  • sereflikochisar*06* 6 yıl önce Şikayet Et
    bunu yazanda futboldan anlamiyor.. yazik ne duruma dustuk
    Cevapla
  • sinan 6 yıl önce Şikayet Et
    asıl fırat aydınus yaktı. tolisso tenisçi olacakken onu futbola başlatmış
    Cevapla
  • martli 6 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun. olayi nerden nereye baglamissiniz.
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    tarihinde ilk defa gruptan çıkmış beşiktaşı şampiyonlar ligi kupasını almış zannediyor bazıları, bayern güle oynaya eler
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    vardar östersnfgd gibi takımlara eleniyorlar, gören de her sene şl'de yarı final oyuyorlar zanneder. :)))
    Cevapla
  • AYŞE 6 yıl önce Şikayet Et
    Türk rumuzlu gayet iyi anlatmiştir Ahmet bey
    Cevapla
  • TÜRK 6 yıl önce Şikayet Et
    Tarihinde ilk defa doğru fb gs nin 7 puanla 8puanla gruplarından çıktı ama beşiktaş 7 ila 8puan alıp uefaya gidemediğini bilmemiz lazım yanı fb ve gs nin şans ile 7ila 8punla gruptan çıktığını ama aynı puanı alan besiktasin cikamadigini da bilmemiz lazım peki benim de sana bazı gerçekleri aciklayim şampiyonlar liginde sıfır çeken takım FB değilmi peki şampiyonlar liginde mağlup olmayıp gruptan çıkan tek takım BJK ençok puan toplayıp gruptan çıkan kim 14puanla BJK bu başarıyı sizlerde gerceklestirin alkislayalim beyler nutuk atmayı bırakın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle