Volkan Demirel'i isyan ettiren pozisyon!

İtalyan kaleci Buffon'un Tottenhem-Juve maçında Volkan'ın itirazına benzer şekilde davranıp kart görmemesi Volkan'ı isyan ettirdi

Volkan Demirel'i isyan ettiren pozisyon!
Volkan Demirel'i isyan ettiren pozisyon!
GİRİŞ 09.03.2018 10:00 GÜNCELLEME 09.03.2018 10:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kaptan Volkan Demirel, Beşiktaş'la kupada oynanan derbide, bir pozisyonda topun auta çıktığı itirazında bulununca ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı.

Şampiyonlar Ligi'nde önceki gece oynanan Tottenham-Juventus mücadelesinde de İtalyan ekibinin kaptanı Buffon benzer bir pozisyonda önce yan hakeme sonra orta hakeme itiraz etti ancak kart görmedi.

 

 

Bu da Volkan Demirel'i isyan ettirdi. Sarı-lacivertli file bekçisi, kendisine haksız şekilde kart çıkarıldığını savunup "Bir kaptan bu tarz itirazları yapar. Buffon'un da yaptığı gibi... Hakem kart göstermeyi bırak; kızmadı bile" diyerek cezalı duruma düşmesine tepki gösterdi.

YORUMLAR 6
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Buffon un pozisyonu ile Volkan ın ki aynı mı? Buffon öne eğilmiş hakeme dert anlatıyor, Volkan parmağını uzatmış Fırat Aydınus'a had bildirmeye çalışıyor. O da haklı olarak haddini bildirdi ona.
    Cevapla
  • melih 6 yıl önce Şikayet Et
    o italyan hakemın yanlısı. o hakem yanlıs yaptı diye burdakı yerli hakemdemı yapmalı.ne sacma nır kıyaslama o kıyaslamayı bence ıtalyan medyası yapmalı hakem buffona kart gostermeyıp hata yaptı diye. sen sarıdan cok once atılmalıydın sevgili volkan.
    Cevapla
  • Ruhi 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu Volkan ile ne çok uğraşıyor millet. Kardeşim biri şuraya yazsın ne yaptı bu Volkan? Sırf fanatikliğin verdiği tepkilerle mesaj yazmayın şuraya. Kime ne dedi bu adam? Ne acayip insanlar var arkadaş.
    Cevapla
  • aalperen 6 yıl önce Şikayet Et
    milli formayı bırakıp sahadan kaçtı başka ne yapmasını beklerdin ... her maçta bi gerginlik yaratıyor adam gibi tpunu oynasın..... fb liler dahi bu adamı sevmiyor ... sen neyin derdindesin ruhiiiiiiiiiiiii
    Cevapla
  • vatansever biri 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu kart nerede sorusunu cidden sormuş mu atılmak için elinden gelei yaptı belkide geç bile kaldı volkanı atmakta.
    Cevapla
  • ramço42 6 yıl önce Şikayet Et
    niye volkanı örnek verıyorsunuz ortalığı karıştırmakdan başka bişey yok yanı volkanımı haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz amaç ne
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle