Müller'den Beşiktaş ve İstanbul yorumu

Bayern Münih'in golcüsü Thomas Müller, Beşiktaş ile çarşamba günü oynayacakları maç hakkında konuştu.

Müller'den Beşiktaş ve İstanbul yorumu
Müller'den Beşiktaş ve İstanbul yorumu
GİRİŞ 10.03.2018 11:28 GÜNCELLEME 10.03.2018 11:50
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Allianz Arena'da Bayern Münih'e 5-0 yenilerek tur şansını mucizelere bırakan Beşiktaş, rakibini 14 Mart'ta Vodafone Park'ta konuk edecek.

Bavyera ekibinin yıldız futbolcularından Thomas Müller, Beşiktaş'la oynayacakları rövanş maçı öncesinde flaş açıklamalarda bulundu.

 

 

Bayern Münih'in kulüp dergisine konuşan Müller, "İstanbul'daki atmosfer nedeniyle Leipzig'in başına neler geldiğinin ve maçı kaybettiklerinin farkındayız." ifadelerini kullandı.

Yıldız futbolcu bununla birlikte ilk maçta aldıkları 5-0'lık galibiyet sonrası turu geçeceklerini söylerken "Amacımız bu avantajı korumak değil. İkinci maçta da elimize fırsatlar geçecek ve bunları değerlendirmeye çalışacağız. İstanbul'daki atmosferi iple çekiyoruz ve umarım güzel bir mücadele olacak." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 7
  • Turan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu defa 6-0 alır Münih
    Cevapla
  • Bugra 6 yıl önce Şikayet Et
    almanlarda anlamsız bir korku telaş...
    Cevapla
  • avrupa 6 yıl önce Şikayet Et
    adamlar rakiplerini kucumsemiyor incitmiyor, sanki onlar bilmiyormu bjk'yi rahat gececeklerini. resmen antiraman yapacaklar.
    Cevapla
  • Münihli 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar çok inatçıdırlar,90 dakika inatla oynarlar,beşiktaş onlardan daha inatçı oynaması gerekiyor,yalnız faullere çok dikkat edelim,almanlar üçkagıtçılıgı bizden daha iyi yapıyorlar.
    Cevapla
  • Ben 6 yıl önce Şikayet Et
    2 0 beşiktaş alır
    Cevapla
  • Rebelboy1903 6 yıl önce Şikayet Et
    3-0 dan maç çevirdik ancak herşeye rağmen direnç gösterip yine 3 de kalsaydik belki yapabilirdik ama 5-0 da olmaz o iş hatta as takimla cikip kasmanin bile gereği yok bundan sonra varları yokları lig olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle