UEFA'dan Beşiktaş'a kötü haber!

UEFA, Bayern Münih maçındaki yetersiz organizasyon, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması ve sahaya yabancı madde atılması nedeniyle Beşiktaş'ı disiplin kuruluna sevk etti.

UEFA'dan Beşiktaş'a kötü haber!
UEFA'dan Beşiktaş'a kötü haber!
GİRİŞ 15.03.2018 16:29 GÜNCELLEME 15.03.2018 21:43
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih'e ilk maçta 5-0, ikinci maçta ise 3-1 mağlup olarak turnuvaya veda eden Beşiktaş'ın, dün Bayern Münih ile oynadığı rövanş mücadelesinin ardından UEFA, siyah beyazlı kulübün Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini açıkladı.

UEFA'dan yapılan açıklamada siyah beyazlı ekip, Bayern Münih ile Vodafone Park'ta oynadığı rövanş mücadelesinde gerçekleşen; yabancı madde atılması, yetersiz organizasyon ve merdiven boşluklarının boş tututulması olayları nedeniyle UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

UEFA Disiplin Kurulu 31 Mayıs'ta maddeleri görüşerek bir karara varacak.

KORKUTAN İHTİMAL!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde geçen sezon deplasmanda oynadığı Lyon maçında çıkan olaylar sonrasında 2 yıl ertelemeli 1 yıl men cezası almıştı.

UEFA Disiplin Kurulu'nun "sahaya yabancı madde" atılması nedeniyle Beşiktaş'ı suçlu görmesi durumunda, 1 yıllık bu cezanın devreye girme ihtimalinin de olduğu belirtiliyor.

YORUMLAR 45
  • futbol sever 6 yıl önce Şikayet Et
    bayern ne oynadı beee
    Cevapla
  • BE§ÌKTA§LI 6 yıl önce Şikayet Et
    Bjk sampiyonlar ligi sampiyonu olsa bu kadar sevinmezdiniz B.Munih taraftari turklere ne koyduk diyor siz burada Bjk ceza alsin Bjk yükselmesin diyorsunuz Bjk sampiyonlar liginde Turkiyeyi temsil eden tek turk takim utanmazlar!!!!
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Bayern taraftarları Beşiktaşa ne koyduk demiyor , içimizdeki alman sevici Vardarbahçeli ve Östersaraylı renkliler Bayern yendi diye bayram ediyorlar , almanlar bunlar kadar sevinmiyorlar!
    Cevapla
  • Mert 6 yıl önce Şikayet Et
    O şişeleri atanları tespit edip vatan haini ilan edilmeli başka bu işlere çözüm olmaz.
    Cevapla
  • Kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    Tffnin görmek istemediğini uefa görür ve cezayı keser her maçları böyle lakin ceza yok varsa yoksafb yüklen hem 8 ye üstüne birde ceza çok güzel hareketler bunlar
    Cevapla
  • Operasyon şike 6 yıl önce Şikayet Et
    Desene az bağırmışlar Uefa karagargalarin sesini duymamış.
    Cevapla
  • medo 6 yıl önce Şikayet Et
    senin gibi turk olmaz olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle