Cüneyt Çakır'ı yakan itiraf!

Real Madrid'in Brezilyalı savunma oyuncusu Marcelo, Bayern Münih maçında topun eline çarptığını ve pozisyonun penaltı olduğunu itiraf etti.

Cüneyt Çakır'ı yakan itiraf!
Cüneyt Çakır'ı yakan itiraf!
GİRİŞ 02.05.2018 14:06 GÜNCELLEME 02.05.2018 14:30
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında dün Bayern Münih ile 2-2 berabere kalan ve üst üste üçüncü kez finale kalma başarısını gösteren İspanyol temsilcisi Real Madrid'de forma giyen Marcelo, ilk yarının uzatma dakikalarında yaşanan pozisyonla ilgili soruları yanıtladı. 

29 yaşındaki Marcelo, "Top elime çarptı ve penaltı. Eğer bunun aksini söylersem yalan olurdu, fakat futbol bu." ifadelerini kullandı. 

 

Maçın hakemi Cüney Çakır'la ilgili konuşmayacağını belirten Brezilyalı yıldız, "Hakemler bazen lehinize bazen aleyhinize karar verir. Ne olursa olsun futbol oynamak zorundasınız." dedi.

Sakatlığı nedeniyle rövanş maçında forma giyemeyen Jerome Boateng de sosyal medya hesabından pozisyonun fotoğrafını "Penaltı değil mi? Hadi ama" ifadeleriyle paylaştı. 

İlk yarının uzatma bölümünde Joshua Kimmich'in sağ taraftan ceza alanına gönderdiği topa Marcelo eliyle müdahale etmiş, Bayern Münihli futbolcular devam kararına uzun süre itirazda bulunmuştu. 

YORUMLAR 60
  • Onur 5 yıl önce Şikayet Et
    Yabanci hakemler bizi azmi yakti? Iyi olmus. Avrupa liginde Atleticolu oyuncu ceza sahasinda eliyle topu disari itti yere düstügünde. Penaltimizi vermedi ve elendik. Daha iyiydik halbuki onlardan. Ve kupayi Atletico almisti sonunda.
    Cevapla
  • hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    savaş açsaydın bari küçük hesapla uğraşma
    Cevapla
  • kurtka 5 yıl önce Şikayet Et
    nedense bizim hakemlere gelince pek dürüst oluyor avrupalı futbolcular !
    Cevapla
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    İyi hakem olsanızda elinizden tutan güç olmazsa Avrupa'da maç yönetemezsiniz. 3 Temmuz her yönüyle incelenmelidir..Yoksa bazı hakemlerin ligi manipule etmeleri yılarca sürecektir.
    Cevapla
  • kerem 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam net bir şekilde penaltı olduğunu gördü ancak önceki maçta olduğu gibi bu maçta da belli ki Real madridi kolladılar...Bizim hakemler zaten ucuzlar her yerde belli ediyorlar kendini
    Cevapla
  • Faruk 5 yıl önce Şikayet Et
    Bayern Münih bosuna sizlanip dursun, madem bu kadar iyiydin evinde ne diye yenildin ozaman. Zaten turu zora sokmussun simdide hakeme yükleniyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle